GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Baktık ortada hiç o kahkalarla güldüğümüz telefon işletmelerinden yok,bizde kendimiz yapalım dedik buyrun: http://www.geocities.com/hebelegebele/isletmeler.html Dikkat! Bu dosyalar küfür içermektedir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yakışır sana[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Diablo, 08 October 2003 23:46 tarihinde demiş ki: yakışır sana[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. hehehee :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Telefon işletmesi kadar bana itici gelen bişiy yok.. Komik değil ki bence..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 zuha bende senın çok komik -senin ... -bende senın -senin taa.. -e bende seniiin -seni varya -bende seni ahha[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 En son telefon işletilmem, Şantiyeden arıyormuş gibi yaptı arkadaşlar. Montajı bitmiş bir işte problemler falan uydurdular, gerçeği öğrendiğimde öldürecektim adamları. Bende karşıyım telefon işletmesine.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 işletilmedim ben hiç ya ahah güzel bi duygu :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tamam ozaman işletelim seni bi ara[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 "bidaha ararsan" 'ı kesin dinleyin :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :-p[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 radyoda hergün var bu sabahları number one olması lazım.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Diablo, 08 October 2003 23:46 tarihinde demiş ki: yakışır sana[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. +1[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bak GICIK Değiştir benim imzamı altından, iyice sinir ediyosun beni zıvanadan çıkcam artık o olcak. Kaç defa seni uyarmama rağmen inadına değiştirmiyosun. İlla küfürden ban yedirtçen insana.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Adama bak imzamı taklit etmiş bide ne diyor yahu offf[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Töbee Töbeee. Günaha sokucaksın insanı.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abi uğraşma sen o eğlensin kendi kendine[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction
Öne çıkan mesajlar