Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özlem siyasette yeni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha öncede yazım,

okan bayulgen iki konuğundan birine "abi" diğerine "bayan" diye hitap etse zaten forsu tırt olan "bayan" konuğun hiç mecali kalmaz o programda kimse iplemez izliyenlerden.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:47 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cok boş evette, belki daha manalı bi konuya sapar off topik konuşuruz diye bekliyorum ben o sırada topik soğumasın diye harıl haruıl yazıyorum.

boş durucağımıza konuşalım yahu
Mesaj tarihi:
abi iyide konu cok bos, sapacak bi yeri yok :)

hayatimdan 10 dk gitti yani bosa.. okan'in belli ki damarina basmis hatun (pardon bayan), o da carcar konusuyo, al birini vur otekine dersin ya tam oyle bi durum.. Biri milletvekili olacak, hangi milletin olacak muamma, bosvekil olur anca, digeride egosuna yeniliyor.

ikisininde egosunu oksamasi lazim birilerinin, pek dolmuslar..
Mesaj tarihi:
okan bayulgen cok gereksiz uzattı bence konuyu ha kadınında orda suspus bütün lafları icine almasıda ayrı bi konu tabi.

ayrıca kadın fena degil güzel denilebilir

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Özlem siyasette hakkaten yeniymiş :) Saygı sayın kelimesi ile kazanılmaz, mesela tayyip efendi sayın lafını çok sık kullanıyor ve ona da sayın denilip suruluyor ama tayyip efendinin saygınlık ile uzaktan yakından alakası yok. Saygınlık sayın kelimesi ile nasıl kazanılıyormuş, ilginç.

Ayrıca "bana sayın demelisiniz" demek açık ve net bir şekilde bana saygısızca hitap etmeyin anlamına gelir. Sen bir programda bana saygısızca hitap etmeyin diye sunucuya hakaret edersen sana kim neden sayın desin.

Ha birde son derece sıcak bir konuşmanın ortasında ayar vermeye kalkıyorsanız arkasında durabilecek cesaretiniz ve beceriniz olmalı. Bu derece kifayetsiz, konuşma özürlü birisi siyasette olsa olsa süs mankeni olur. Zaten AKP'nin o hatunu (sayın demiyorum diye o saygınlığını kaybetti şimdi tüh) zaten vitrin amaçlı öne sürdüğü belli.

Atasözleri tercihim değil diyen bir hatun mu bu memleketi kurtaracak. Lol desem eksik kalır.

Ha birde Okan Bayülgen'i özel bir sorunum olmamakla birlikte pek sevmem ama "Karşılıklı bir gıcıklaşmaya gideceksek ben hemen gıcıklaşırım" lafı kopardı :) Nasıl ya diyerek, hieytt diye dalmadan önce açık ve net bir şekilde bittin sen dedi hatuna.
Mesaj tarihi:
e yuh yani fedaykin. kadının beceriksizliği partisi zartı zurtu ne tarafta, okan bayülgenin eşşekliği ne tarafta. insanların yerlerini değiştirdiğiniz zaman da aynı olacak fikirler doğru fikirlerdir. güzel fikirlerdir.

kişiler önemli değil. kadın soyadımla hitap ederseniz sevinirim demiş, adam gelememiş bu kadının bu terbiyesizliğine! kadın, tamam ben öyle tercih ederim ama siz nasıl isterseniz öyle deyin, yeter ki benim öyle tercih ettiğimi de bilin demiş, adam uzatmış. kendi tartışılamazlığını savunmuş.

gerçi memleketin durumuna güzel de bi mini örnek teşkil etmiyor değil. ağzı laf yapamıyor diye, insanlar haklı olsa da ezilir. kendine nasıl hitap edileceğine bile kaka insanlar karar veremez, kararı sorgulanmaz elit kesim karar verir.

örtüşüyor baya evet.
Mesaj tarihi:
tamamda, sen de fedaykine milmem kaç kişinin önünde ve kendi evinde "yuh denmez ayıp" demezsin dimi horace?

veya yuh dedi diye "ben türküm sen amerikan özentisizin denmez"

tekrar tekrar yazmaktan haz alıyorum "bayan türköne" tam bir amerikan söylemidir aslında yürkiyede özlem hanım veya özlem denir.
Mesaj tarihi:
derim demem başka mesele, ama bana denirse, ben değiştiririm. saygı bunu gerektirir. gıcıklıktan çok daha önemli bi mevzu. ki gıcıklık olsun diye yaptığını da düşünmüyorum kadının. belli ki bi mevzusu var, küçük görülmekten pek rahatsız oluyo, bırak rahatsızlığıyla rahat dursun.

benim başıma benzer durumlar çok geldi, özür bile diledim. yapılması gereken odur. hele televizyon ortamında.

ha belki anlaşılmıyor, ben sayın bilmemne veya özlem hanım denilmesi şarttır demiyorum (bence şarttır ayrı) ama eğer bir talep gelmişse yerine getirmek gerekir diyorum.

insanın evi bu yahu. kaç kişinin izlediği ile alakası yok. bi paparazzi gelse, evet bilmemkimin evine giriyoruz şindi dese, adam sktirin kardeşim ne alakası var diye kapıyı kapatsa ne kadar yadırganır?

o paparazzi de bağıracaktır muhtemelen aa ne ayıp, basın özgürlüğüne halel getiriyor, herhal pis donları var içerde filan diye. ama ipler miyiz? sizi bilmem, ben artık insanları tanımıyorum, ben iplemem.
Mesaj tarihi:
yanımdaki konuk rahatsız olmuyorsa isterse manda desin, bana diyemez. ben ayrı o ayrı.

mehmet ali erbilin programına çıkan, acaba benim de donumu indirir mi diye korkmalı ve o onu yapınca, mehmettir ne yapsa yeridir mi demeli? öyle dese de bu mehmet ali erbilin ne denyo bi insan olduğu gerçeğini değiştirir mi?
Mesaj tarihi:
o değilde bunlar programdan önce konuşulmalı, ya da rahatsız olunan bi durum varsa canlı yayında reklam beklenmeli, bence. okan bayülgenin yaptığını da doğru bulmuyorum, peki de geç ne uzatıyosun.
Mesaj tarihi:
o kadına ezdirirse kendini olacakları bilio da ondan... herkes bu sefer ezik okan, ahaha yıllarca karsısındakini ezdi milletvekili adayı diye o kadına sesini cıkaramadı... diyecek.
Mesaj tarihi:
insalık hali ya, hepimizin başında. insanın eşref saatine gelir almaz alttan falan filan. çok da kınamayalım okan beyi.

okan bey dedim, bak diret koydum mesefayi.

yalnız eşref saatini cümle içinde çok yanlış kullanmış huun bey. size de koydum mesafe.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:51 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
egosunun kaynağı nerden geliyor onu söylüyorum ben de... adam belki de seneler boyunca televizyonda olamadığı bir şeyin imajını çizmiş, sen kalkıp ona konuşma dersi veriyorsun... dünyası yıkılır adamın. neyse, ikisi de cok gerekli insanlar degil ama mırın kırın kucuk emrah modeli boyle bi tartısmayı baslattıgı icin kadını haksız buluyorum ben... istedigi saygıyı bekleyedursun, o sekilde gormez o saygıyı. cocuk gibi "istemistim" "beklemistim" "ummustum" der. analiz yoksunu insan...
  • Yeni Oluştur...