Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ulusalcı tandem... "Yabancıya sınır koymalı... Yabancıya sınır koymazsak, serbest bırakırsak, ülkemiz ithal mezarlığına döner." Bu lafı kim söylemiş olabilir? a, Lenin. b, Castro. c, Mao. d, Chavez. e, hiçbiri. "Kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız... Yabancıyı serbest bırakırsak, parası olan, getirir... Bu durumda, milli kaliteyi yakalayamayız... " Bu laf kime ait? a, Deniz Baykal. b, Devlet Bahçeli. c, Necmettin Erbakan. d, Doğu Perinçek. e, hiçbiri. Cevap? e. Çünkü bu laflar, Tayyip Erdoğan'a ait. Hem vallahi, hem billahi... Hiç boşuna, ekonomi sayfalarında aramayın. Orada bulamazsınız... İki gün önceki Hürriyet'in spor sayfasına bakın, orada. Gençlerbirliği Oftaşspor'u makamında kabul eden Başbakan, aynen şöyle dedi: "Sınırsız yabancı futbolcu transferine katılmıyorum... Eğer sınır koymazsak, parası olan kulüp, yabancı getirir, Türkiye'yi ithal mezarlığına çevirir. Aslolan, kendi altyapımızdır. Yoksa, milli takımda kaliteyi yakalayamayız... " Bankalar gitmiş, Borsa gitmiş, sigorta şirketleri gitmiş, fabrikalar gitmiş, telefonlar gitmiş, arsalar gitmiş, ithalat dünya rekoru... Tık yok. Yabancı futbolcu geliyor... İtiraz. Limana sokarız... Ceza sahasına asla! Hep söylerim... Herkes tuttuğu takım kadar düşünse bu vatanı, sorun kalmayacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 futbolu sevmem, o da beni sevmez zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 futbolla ekonomi ne kadar da benzer mesela bir ülkenin ekonomik göstergeleri zaten a milli takım gibi olmalıdır yabancı ortak, yabancı sermaye varsa fifa türkiyeyi müsabakalardan men eder filan yabancı şirketleri türk vatandaşı yaparak bu sorunda kurtulmak laızm aslında bu adamı da mualif yazılar yazıyo diye ön plana çıkartıyolar devletin el koydu ya gazeteye; ne kadar cesur filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 savunacam ben bu adamı, yarın çıkıp anamı da alıp gitmemi söylese yine savunucam, fanatikim ben, istese veririm o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu adam o gazeteye el konmadan önce de boru gibi şeyler yazıyodu aynen böyle ;) ön plana çıkarıyolar mı bilmem ama arkadaşın ön plana "çıkarılmasına" pek de gerek yok lafını esirgemiyor kesinlikle, bir Bekir Coşkun, bir Emin Çölaşan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 pek hoşlanmıyorum bunu yapmaktan ama şurda açılmıştı futbolcu adam tabi, savunacak futbolunu, millisini, futbolcusunu.... ona ne ekonomiden....(kinayedir efenim) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 21:44 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Haklısın açılmış :) ama açılış saatlerine bakar mısın ? ikiside aynı anda açılmış sanıyorum ;) futbolla ekonominin ne kadar benzer olduğunu hatta futbolda serbest ekonomide olmamak gerektiğini uzun uzun anlatırım isteyen varsa... ama anlamak isteyenin anlıyacağını anlamak istemeyeninde zaten anlamaya niyeti olmadığını bildiğimden yorum yapmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar