Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout 2 yardım - jeti çaktım ayarım şaştı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi baydım bütün geckoları katletmeye karar verdim.
baktım zor bi tane jet çaktım. mis gibi questler falan yerine oturdu deli experience aldım. ama şimdi de carry weightıma bişeyler oldu.

ne çantaya bişey alabiliyorum ne attığımı geri alamıyorum. mesela herşeyi attım diyelim yine alamıyorum. tmm addict olduk jet çakayım öyle alayım diyorum da e jeti de çantaya alamıyorum. napacam yaw yardım lütfen:(
Mesaj tarihi:
addict olunca almadığın takdirde str falan düşüyor sürünüyorsun. 1 ay öyle takılırsan geçer ya da en aşağıdaki şehre git (san francisco idi sanırım) orda 1-2 tane antidote bulma şansı var, yoksa bile ordaki adam bi quest veriyor, questi yapınca antidote üretiyorsun. ama tabi san fransicoya giderken yolda seni kaparlar :D

şansın yaver gidersen mafya savaşına denk düşersin, herkes birbirini öldürür sen kalanları toplarsın hehe
Mesaj tarihi:
devam et rest etmeye, battı balık yan gider d:

ben hatırlıyorum düzeliyordu bir süre ama sanırım o kadar süre geçmiştiki load etmiştim öeh deyip :D

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@kingpin
olm uyuşturucu harbi kötü şey
fallout sağolsun bıçak dayasalar başlatamazlar artık.

bi çaktım str per bonusları fln aha dedim hayat bu.
sçtım sıvadım ghoulları.
sonra noldu. aldık babayı.

uyuşturucu kötü şey.
Mesaj tarihi:
jet kullanacaksan yanından jeti eksik etmiyeceksin

ben bir kere radaway bağımlısı olmuştum ehehe

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:49 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oyunda sanırım rat on a stick falan bile bağımlılık yapabiliyo cok tüketildiğinde, o dğil sende bug falanda olmuş sanırım, cunki ilk kullanımda o kaadr göcürtmez jet ben cok bitirdim jetle veya bitiremedim değişiyo.
Mesaj tarihi:
buffout yalan ya, jet yine karizma rocker hapi zej.

buffout direk aks yığını ökküz hapı.

gönül ister oyunda ot olsa sarsak icsek, 3'e koymazlar kesin
  • Yeni Oluştur...