Apis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Hep merak ediyorum... Şu Baykal'ın ne fenalığını gördünüz bir Tayyibin, bir Gülün, Bir Arınçın bu memlekete verdiği zarar gibi? Adam sanki bu memleketi bu hale getiren adamda... Sadece bu adama oy vermem diye CHP yi seçmiyorsunuz... İlerde o ampülün ışının altında Baykal gibi adamları mumla ararsınız... Ayrıca; En ağır şekliyle Atatürk'ü kötülemek, en hafif şekliylede Atatürk'ü eleştirmek, "At gözlüğü takmamak" ve "Aydın" olmak anlamına geldi... Evet sonuçta Atatürk te bizim gibi etten kemikten bir insandı ama; Ulan bugüne kadar Atatürk'ü eleştirenleri toplasanız topu bir Atatürk eder mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Futbol altyapısıyla sermaye altyapısını karıştırmış bu yazısında da. Elmayla armudu toplayınca zaten şaşırtıcı bir sonuç çıkar ortaya, yazar artık kendisini aşmayı denemeli. Ne var ki, ülkemizde siyasetçi ve iktidarların sorunu zaten bir vizyona sahip olmamaları. Yazar düzgün işleyen siyasi kurumlara sahip bir ülkede, kıvrak zekası ve hafızasıyla iş yapabilir ama bugünün Türkiyesinde olmuyor. İyi topçu dediğin zaten mahalle arasında koşturduğu topun arkasında yaptığı çevik ve buram buram zeka kokan bilek hareketleriyle kendini belli eder. Bu adamı alacaksın, futbol bilen birisinin yanına vereceksin, çimini sulayıp, idman sonrası sıcak suyunu verip, karnını doyurup eve yollayacaksın. Çok para istemez bu işler. Diğer yanda ekonomi var, o başka bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 IMF ye, amerikaya , İsraile , küresel saldırıya LAf etmeyen sadece Laiklik laiklik laiklik üzerinden oy avcılığı yapan olayları geniş bir düzleme oturtmayıp basitçe daha doğrusu çakalca iktidar hesapları yapan Baykal yada CHP politikası(?) nın AKP den hiç bir farkı yoktur. BTP diye bir parti var duymuşsunuzdur, başkanı Haydar Baş, Genelde millet dalga geçer (gençler yani) fakat bu adam bile CHP den kat kat sağlam, oyu daha çok hakeden bir partidir, en azından küresel saldırıyı çözümlemiş kendince "Milli Ekonomi Modeli" diye bir ekonomi modeli geliştirmiş, yani tribünlere oynamak yerine tahlil etmiş Yapıyı değiştirmeye yönelik girişimde bulunmuş. Sorun burdadır. sorun kişilerde değil yapıdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bugün sabah gazetesinin arka kapağındaki reklamı gördünüz mü ? akpnin parti içi anketler %35 civarı bu arada tek basına iktidar hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Deniz BAYKAL hizipcisine oy vericeğime ülkeden çeker giderim daha iyi , Bozkurt CHP istemiyorum. Sağın Solu CHP istemiyorum. Deniz BAYKAL istemiyorum. ------ Çok şükür istanbulda oturuyorum. Baskın Hoca var bölgemde , gönül rahatlığıyla oyumu kullanıcam. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:34 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ulan baykalda kurtarici oldu ya ben boyle memleketin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Lamp of God lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bir ara aranizda bana CHP nin saglikla, egitimle, ciftciyle ilgili olan projelerini aciklarsa sevinirim. Dis politika irak sorunu, terrorizmle ilgili olanlarida birileri soylesin. Ben bakiyorum bakiyorum bulamiyorum. Paso tayyip nerdesin gel yuzelim, gel dovuselim vs vs tayyipte ondan farkli degil ama en azindan partisinin bir programi var bir sey diyemiyorsun. Birileri buyuk kurtarici baykal in kurtaris planini aciklarsa cok sevincem pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 @matama http://www.chp.org.tr/index.php?module=news&sid=57927d435ea5705f2e2ef0c07371c068 her partinin olduğu gibi chp nınde programı vardır sıtesınden okursun ogrenırsın. said: Passanger amma gazsın arkadaşım? Ben Atatürk'ü karalamaya mı çalıştım şimdi? Peki ben senin kafanda kurduğun güzel pembe cumhuriyet tarihini bozmayayım.. Aman senin gerçeğinle çelişen başka bilgilere beynini kapa.. bildiğin birşey varsa açıklarsın kaynak gösterirsin. Ama attığın her mesajdan seviyeni belli ediyorsun Seviyeli bilimsel bir tartışma beklemiyorum. Atatürk'e neredeyse diktatör diyeceksin. Aklın sıra biz bunu anlamayacağız. Geç bunları. Kaynak Göstererek tartışa biliyorsan cevap yaz. Yoksa benden cevap alamayacaksın. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:09 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cahillik dizboyu "CHP nin programi yok nerde hani" http://www.chp.org.tr/secim2007/index.php adamalr bu secimelrin en kapsamli programini hazirladilar bilisimden terore her konuda yapicakalrini pusula 2007 altinda not ettiler cikip burda program yok derseniz komik duruma dusersiniz boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 İyi güzel de Viktor, Benim bu ÖSS kalkacak olayına kafam basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ac ordan egitimi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: II. KADEME: 10 YILLIK ZORUNLU TEMEL EĞİTİM • Halen uygulanmakta olan “8 Yıllık Zorunlu Kesintisiz Temel Eğitim”i, 10 yıla çıkartacağız. Ülkemizin tüm çocuklarına 10 yıllık zorunlu laik çağdaş temel eğitim vereceğiz. • 10 yıllık eğitimi başarıyla tamamlayanlar temel eğitim diploması alacaklar. Bu eğitimin son 2 yılında bütün öğrencilerin üçte ikisi, temel öğretim sonrası takip edecekleri eğitim konusunda mesleki eğitime, üçte biriyse genel eğitime yönlendirilecekler. Rehber öğretmenler tarafından yapılacak yönlendirmelerde, öğrencilerin gönüllü tercihleri ve yetenekleri temel alınacak. III. KADEME: 2 YILLIK ORTA ÖĞRETİM (LİSE) • Zorunlu olmayan 2 yıllık ortaöğretimde, öğrenciler mesleki eğitim veya genel kültür eğitimi görecekler. • Mesleki eğitimde belirli başarı düzeyini aşanlar, meslek yüksekokullarına devam edebilecekler. Genel eğitimde belirli başarı düzeyini aşanlarsa ÖSS sınavlarına katılmadan yüksek öğrenime geçebilecekler. • Eğitim Reformu Projemizi, iktidarımızın ilk günlerinde çoğulcu bir anlayışla toplayacağımız 18. Milli Eğitim Şurası'nın değerlendirmesine sunarak, katkılarını alarak, 2008-2009 Öğretim Dönemi’nden sonra uygulamaya başlayacağız. • Hem genel, hem de mesleki eğitimin gerçekleşeceği eğitim ortamlarını okullarla sınırlı olmaktan çıkaracak, örgün ve yaygın eğitimin tüm seçeneklerini öğrencilerimize seferber edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Viktor gonulden diyorum bu kadar senedir yazilarini okurum senin sende benim heralde allah rizasi icin orada yazanlari okudun mu adam yazmis terrorizmi durdurcaz halikmiiz tekrar tek bir kan yapacaz. Ekonomi yapicaz para yapicaz ULAN NASIL YAPICAN hepsi bunun gibi bende diyorum herkese bir ferrari , bir tane adriana lima vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 matama üşenme oku pusulayı. Sonra televizyonda chplıler cıkınca dinle. Ben pek çoğunu biliyorum. Boş keseden sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 AKP de turbani serbest birakip dokunulmazlikalri kaldiriyordu gecen secim vaatlerinde? secim vaadi adi ustunde secilir yaparsa oyunu bir daha verirsin secilir sallamassa oyunu vermessin ikinciye ama turkiyede vaat edip edip yapmayipta gene oy alabilen bir siyaset var butun sorunlar ordan kaynaklaniyor zaten insanlar kafalariyla degil duygulariyla oy kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 türkiyede takım tutar gibi particilik. ben akpliyim diyo adam her seferinde duruma, yapılanlara yapılacaklara bakmadan hop veriyo oyunu, takım kazansın. kimse devleti düşünmüyo, gerçe hiçbir partinin faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 passanger ben iskembeyi sallandirirsam emin ol senin kafanida yaninda sallandiririm, adabini bil Okudum konusuyorum, sadece su yapilacak bu yapilacak denmis, su sekilde yapilip soyle yapacaz denmiyor. Ornegin istanbul belediyesi diyorki, ben elimdeki cok degerli islevsiz arazileri satip, oradan gelen parayla tramvay yapicam. Ornegin guneydoguda serbest bolgeler olusturucam, elektrigi dogalgazi ucuza vericem, guneydoguda bolgesel asgari ucret uygulayacam vs vs. Cozum yolu bu ve benzeri seylerdir. Viktor akp super dedigimi hatirlamiyorum, kaldiki asla akp yede oy vermem, ama bu deniz baykali kurtarici gibi gormem gerektigi anlamina gelmiyor. Ben griyide sevenlerdenim, benim icin dunya siyah veya beyaz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: matama üşenme oku pusulayı. Sonra televizyonda chplıler cıkınca dinle. Ben pek çoğunu biliyorum. Boş keseden sallama. benim bu mesajimdan nasıl bir anlam çıkardın bilmşyorum ama canımı fazla sıkma klavye delıkanlılıgı yapma tarzı bir cevap alamayacaksın. Hadi sen kendine iyi bak. Varsa bir sıkıntın öm dan gel. said: passanger ben iskembeyi sallandirirsam emin ol senin kafanida yaninda sallandiririm, adabini bil [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 00:59 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 vay kafalar fln sallanmis super .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Tabi kafalarin yaninda agziniza geleni soylemissiniz kafadanda sallamissiniz.. Ataturk muhalefet olsun diye parti kurdurduda muhalefet yapsinlar degil muhalefet yapiyormus gibi gozuksun diye zaten sonra kapandi parti.. Kurulan partinin anadolu gezisinden sonra aldigi asiri destek yuzunden.. Pasalarin komplosu diyede baska bir olay var okursaniz ogrenirsiniz sonra paylasirsiniz.. 2. bir konu Ataturk e diktator diyeceksiniz utanmasaniz fln demissinizde bunun neresinden utanacagiz? Ataturk kisitli bir surec icin cok ciddi bir dikta ile yonetmistir ulkeyi vede belkide dunya tarihinde ilk defa basarili bir dikta yonetimi olmustur.. Bu yonetim bicimi onun zalim iktidar hirsi icinde olan biri degil ulkenin kurtulmasi icin varolun durum icinde hizli kesin ve sert kararlar alinmasi icin gerekliydi ve geregi gibi yapildi.. Bir diktator gibi yonetti asti kesti kurtardi ulkeyi bu konuyu daha fazla tartismanin anlami yok heralde.. Vede birisi tek basina iktidar fln olacak demiste akp hayalleri cok feci bozulucak o arkadasin nostradamusculuk oynayayim demiste senden anca kafelerdeki kahve falcisi olur kusura bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 gelldius Atatürk 2 kere parti kurdurmuştur. Hatta kardeşini üye yapmıştır birine. Kapatılmaları ise tamamen partilerin iyi yönetilmemelerindendir. Atatürk Cumhurbaşkanıydı istiyordu ki hükümeti denetleyen bir kurum olsun. Zaten ona karşı muhalefet yapmayaı kimse istemiyordu. said: Mustafa Kemal Paşa, demokratik düzenin kurulmasını, istediğinden, yeni Partinin kuruluşundan memnun olmuştur. Yeni parti için; "Bırakınız, karşımıza çıksınlar, memleket işlerini münakaşa edelim ve bizim Meclisimizde de iki parti olmalı, hükümeti denetleme sistemi kurulmalı ve medeni ülkelerin parlamentolarına benzemeliyiz" diyordu. ^^ kaynak : http://www.ataturk.net/cumh/trk.html Ataürk diktatör değildi öyle olsa neden cumhuriyet ilan ettirsin adam azıcık insaflı olun. Mussolini gibi hitler gibi altınlar içinde yüzerdi. Chp tek partiyken demokrasi zayıftır fakat halk egemenliği vardır. Senin bahsettiğin olayı bilmiyorum kaynak verirsen incelemek isterim. terakkiperver cumhuriyet fırkası halktan çok destek almıştır doğru. Ancak kapatılmaları Şeyh sait isyanında partiden çok kişinin bulunmasıdır. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:18 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:20 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:23 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Zaten oan karşı muhalefet yapmayaı kimse istemiyordu. Passanger burdan yeteri kadar bilgiye sahip olmadığını (herhangi bir aşşağılama söz konusu değil yanlış anlama) anladım.. Bak gellidus ne güzel yazmış yukarda.. Bence iyice bir araştır.. Ama gidip cumhuriyet tarihinin "sansürlü" versiyonlarını falan okuma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bu arada diktatörlük=hitler,mussolini değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Zaten oan karşı muhalefet yapmayaı kimse istemiyordu. Passanger burdan yeteri kadar bilgiye sahip olmadığını (herhangi bir aşşağılama söz konusu değil yanlış anlama) anladım.. Bak gellidus ne güzel yazmış yukarda.. Bence iyice bir araştır.. Ama gidip cumhuriyet tarihinin "sansürlü" versiyonlarını falan okuma.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Serbest_Cumhuriyet_F%C4%B1rkas%C4%B1 Ben orada yanlıs anlatmısım kendımı serbest cumhuriyet fırkasından bahsetmek ıstedım. Terakkıperverler tamamen ınkılaplara ve Atatürke karşıydı. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:28 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:28 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar