unac Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 elim ayağım titriyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Siz de kaydırdınıızzz!!!1111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: sen öyle san :) evet gerçekten ben öyle zannediyormuşum. istediğim okulun 3,.. puan üstündeyim. umarım ea-2 de puanlar fazla yükselmez, en azından zaten oldukça yüksek olan yerlerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Su puana bakma huyundan vazgecin,siralamaya bakin.Gecen senenin 3 puan ustunde olman hic bisey ifade etmez, istedigin yer Bogazici Isletme gibi zaten yuksek bi yerse sorun yok 3 puan ustundeysen girersin ama Istanbul uni isletme gibi orta puanli bi yerse bakarsin 15 puan bile artabilir. Orta yerler cok degiskendir cunku puan bazinda,sinawin zorluguna gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 istediğim okul zaten en yüksek puanlı üç okuldan birisi ayrıca sıralamamda da zaten sorun yok, tavsiyene de ihityacım yok çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ehehe helena dedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar