WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Benim eski 14" lik bir monitörüm var. Bir kaç hafta sonra içinde FSP 300W PS olan chenbro Gaming Bomb kasalardan alacam fakat internetten gördüğüm fotoğrafına göre içindeki power supply da sadece siyah kablo için giriş var(Güç kablosu yanılmıyorsam). Bunun üzerine bazı alışveriş sitelerinde diğer yeni PSU lere baktım onlarda aynı. Fakat eski kasam ve şimdiki kasamda(Everest) ikisindede mönitörün güç kablosunu takmak için yeri var. Yeni kasayı aldığımda monitörün güç kablosunu nereye takacam ben? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Monitör güç kablosu muhtemelen monitör kısmından çıkabilenlerdendir. İlk dükkana girip bir tane bir ucu mönitör girişi diğeri priz girişi olan alıcaksın ve kullanacaksın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 cikip cikmamasi farketmez erkek kablo cikiyor monitorden, ona psu kablosu takilir direkt yani psu + akblo alicaksin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar