cherokee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Evet arkadaşlar sorum şu.Daha önce MTG online için hesap açtırırken böle bir ikilemde kalmamıştım ama şimdi tereddütteyim.MTG online kart sitesinden kupon, booster gibi ürünler aldığımızda sanal ürün oldukları halde eve fatura geliyor mu gelmiyor mu bunu öğrenmek istiyorum.. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kart ekstrene sitenin ismi ve gerekli açıklamalar yazılır sanırım. Onun haricinde geleceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 deadwoll'ün belirttiği gibi kredi kartı ekstrende WZ Magic Online Store ... şeklinde bir satıcı görünüyor. Altında hangi döviz kuru ile işlem yapıldığı, ve yanında da bankanın sana bu döviz kuru karşılığında YTL cinsinden ne kadar kazık attığı yazıyor. Serbest piyasadaki satış kuruna göre +0,02 ile +0,05 YTL civarında daha pahalı işlem yapıyor sanırım. Onun haricinde eve fatura gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar