Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bende bilmişlik tasliim biraz :D Watt devri bitti artıkın. 1950pro en az 450w "SÜREKLİ" 30 amper veren bir PSU istiyor. Gerçi watt kısmını direk geç, 450w olup sürekli 30 amper veren bir ürün yok. Önemli olan sürekli 30a verebilen bir ünite olması. Önerilen tek 12v ama sağlam multirail psu larda var (12v1,12v2,12v3,12v4) Thermaltake PurePower ALMA !!!! Her rail de 15 amper yetersiz. Zaten 15 amper sürekli deil. 10 amper gibi düşün. 10 ampere yakın çekior ekran kartı zaten. Birde başka birşeyle paylaşırsa o raili uğraşırsın sonra. Thermaltake alacaksan ToughPower serisi 600w 700w al. Mesela : http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EIN650AWT Bu tuzlu ama çok iyi. http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST56F Bu da hesaplı bir ürün. Ekran kartına uygun. 56ZF serisi olsa daha iyiydi ama 56F'de 1950 pro yu kaldırıyor. Bu konuda dikkat diyorum çünkü 5 ay sonra kartı yada psu yu bozarsın kesinlikle. 1950pro ların ilk çıkan modellerinin bazılarında heatsinkler gpu ve ramlara tam oturmadığından sorun oluyordu. Yenilerde böyle bi problem yok ama 1950pro Ultimate modelini bulabilirsen ısı problemin olmaz. Üstünde Zalman var. Bulamazsan da fan ayarını sonradan yaparsın 75'i geçmez oyunlarda. Ama sesli olur :D [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:30 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Tagan 400w ile (12v max 20A veriyo sanirim) overclocklu 1950pro calistiriyorum =) o min 450w un "calistirmaz" hoax ini egale ettim sanirim.. makinede ayrica 3 adet hdd 1 adet usb controller, 1 adet amd islemci bulunuyor =) gerci farkli voltaj degerleri kullianiyorlar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yaw dün uygar ı aradım sordum (ordan alcam makinayı) bana Adata die bi ram önerdiler kingston falan yalan bu daha iyi dediler. üstüne bide Inno 8600 GTS eklediler ortada kaldım şimdi :P inno ve adata die markalar mı var? ehe hiç duymadım. napim nedir bunnar iyimidir :D bora da tatildeymiş zaten böhüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben kingston alırdım bilinen ve iyi çalışan bir bellek olduğunu test ettiğim için. 2 gb lık tek slot soğutuculu olanı piyasada var mı bilmiyorum. Kullanıcılardan görüş almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 adam direk elinde olan parcaları sana kakalamaya calisio gibi geldi bana. yanasma bile derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar