Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Arkadaşlar her patchi yukledim auto patchden uo çalışıyor fakat samurai giysileri yapmak isterken the samurai expansion is required diyo ayrıca beatleları mor llama olarak goruyorum horrofic beast buyusuylede demona donusuyorum cozum nedir bi bilen yardım etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 neyi patchledin mondains legacy mi? muhtemelen aos veya t2a çekip patchledin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hayır direk second age uzerine biraz surdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 işte patchleyince yeni modelleri eklemediği için öyle görünüyor. çok dert edersen ea ftp'sinden çekebilirsin mondains legacy'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm adres verebilirsen cekiyim tailor var bazı itemları yapamıyo ona uyuz oldum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm ea ftp'sinde kingdom reborn bulabildim sadece filaplanet'da aratırsan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar