GEd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bu aralar sadece bunlari izleyebiliyorum. pek cogunu izledim ama gozumden kacan bişi olmusmudur diye bir soriim dedim. Prince off tennis national turnuva cikiyor mesela saizenden yavas yavas,onu takip ediyorum. 60 a kadar eyeshield 21 i izledim (amerikan futbolu) hungry heart wild striker falan izledim. boksla ilgili olan vardi hajime no ippo. Bu tarz gozumden kacmiş bişi var mi acaba :) mesela Major die bi anime daha yayınlıyor saizen ama incelemeri pek iyi degil diyordu,ondan cekmedim. Whistle,hungry heart wild striker falan onlarida izledim :) var mi sporlu baska anime? unutmadan slam dunkida tabiki izledim,favorim hatta :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 işin kolayına kaçmak [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:11 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 oralarin hepsini dolastim ya tek tek :) ama listede cok eski seylerde var.1980 lerden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 spor demişken, çocukken televizyonda gördüğüm 2 anime geldi aklıma... bi tanesinde karateci bi adam sürekli en yırtıcı en vahşi görünen hayvanlarla dövüş yapıyordu(kurt olsun, boğa olsun, ayı olsun).... başka bir tanesinde de karateci gencimiz hareketleri daha hızlı okuyabilmek için trenleri izliyordu.... hatırlayanınız var mı bu animeleri? animenfoda bulamadım.. =) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:14 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 trenleri izleyen kareteci değildi boksördü ismi ganbare genkidi bölümlerini bulabilen paylaşırsa sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 aynen, ben de sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benim tavsiyem http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 slam dunk vardı birde oda guzeldi eskilerden bu arada bizim o trenlere bakan boksor ganbare genki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 diğerini bilen yok mu? =) adam ayıyla, boğayla dövüşüyordu, yaralanıyordu ona rağmen dövüşüyordu vs O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ayıyla kurtla dövüştümü hatırlamıyorum ama bi tane boğayla vede azgın bir dobermanla dövüşen karateci emekli asker bi abimiz vardı hatırlıyorum bi keresindede amerikan güreşi şampiyonuyla kapışmış onu yere sermişti hatta bu çizgifilm in introsunda abimiz mum alevine falan yumruk atıyordu şelalenin altında medi yapıyordu [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 14:43 tarihinde, Lyntron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tsubasa ya, nasıl söylenmemiş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 initial d war araba yarisi spor sayilirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 air gear mı ne var, adamlar kayıyo zıplıyo uçuyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar