calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 baş edit: tabi başlık tavsiye: bursa da iyisinden bi kuaför olucaktı ama yarıda bırakmışız. değiştirilebilirse sevinirim. değişmezse de kusura kalmayın :) şimdi efenim ben kıbrısta saçları hayvan kibin uzattım ve de orada da bir kez dışında kestirmedim. orda kestirdiğim de bayan (bayan lafından da nefret ediyorum da ne diyim kadın kuaförü mü diyim:) kuaförüydü. orda gittiğim tüm erkek berberleri bana bi bayan kuaförüne gitmemi söylediler, biz yapamayız yazık olur saçlarına fln diye. e bursanın da nasıl bi yer olduğu malum, geldik bi de 22 yaşına annemizin kuaförüne de gidemeyiz:) bana unisex fln da olur bi kuaför tavsiye edebilecek var mı? ama sadece saçı kesecek bi kuaför değil, istediğim şekli de verebilecek. bi arkadaş, bi sıradan saç kesenler var bi de sihirbazlar var fln diye bi geyik yapmıştı. istediğin her saçı yapabilir bu sihirbaz dediklerim ama bulmak lazım fln demişti. işte bunlardan olursa mutlu olurum. çok pahalı olmasa da iyi olur öğrenciyiz malum. bi de mazot bi ytl olsun bu kadar imkansızı istemişken :) [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:27 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 altıparmakta mis ceren var (adı yanıltmasın unisex bir yer) bir de kükürtlü caddesinde sacha var fiayatlra biraz tuzlu olabilir ama ,15-20 gibi.. gerçi bugün beşiktaşta mahalle berberi 12ye kesti saçımı [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 22:44 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bursa'da üniv yıllarında okurken miss ceren'e gidiyordum. Sana fikir vermesi açısından yazıyorum 3 yıl önce 35 YTL ye kesiyordu saçları. (yıkama, fön de içinde) Oraya gidersen eğer Mesut var. Uzun saçlı, orta yaşlarda. Mutlaka ona traş ol mükemmel kesiyor. Efe'nin selamı var de gidersen.
Öne çıkan mesajlar