Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

remote desktop için tavsiye

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim uzaktan erişebileceğim güzel bağlantılı bir bilgisayarım var ama fiziksel olarak uzun bir süre erişemeyeceğim.

remote desktop olarak windows ile gelen yazılım pek fonksiyonel gelmedi o yüzden tavsiyeleri istiyorum ki remote desktoptan download yapabileyim güzel güzel.

program tavsiyesi evet.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:24 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Windows ile gelen mstsc yani uzak masaüstü programı yeterince profesyonel.

Ayrıca emin ol windowsun kendi programı olduğundan en hızlısı da odur.

Radmin filan yavaş hiç kasma onlarla. Kullan mstsc. Bütün profesyoneller onu kullanır.

Hiçbi windows dedicated sunucuya bağlanırken (profesyonel birisinin) ayrı bir program kullandığını görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hiçbi windows dedicated sunucuya bağlanırken (profesyonel birisinin) ayrı bir program kullandığını görmedim.

Bizim firmada Radmin (server ve client olarak) de ayrıca kullanılıyor.

Şimdi radmin ve mstsc işlev olarak bazı farklı amaçlara da hizmet ediyorlar. Misal radmin'de aynı ekran üzerinde birden fazla kullanıcı olabiliyor. Neyse..

Konuya dönecek olursak, bu durumda mstsc yeter gerçekten =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala logmein..

ayrıca dosya transferine izin verse ne oluurr vermese ne olur..

şeyimden aşağı misali bir yaklaşım sergiliyorum keza..

msn açıp istediğimi alıyorum anında ^_^

Bu sene logmein 4kere hayatımı kurtardı! (bitirmeler, yazılar, seminer notları ve bir kişisel olay hedesi) arkadaşın evde iş yaparken de 2+1 bilgisayar çalışmamızı sağladı. [abii onu bana yolla msn'den ben converte bırakayım sonra save eder alırım.. burada işim biraz yoğun şimdi..]

kısaca herkes logmein veya benzeri bir uzaktan erişim programı kullanmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

bir adet bilgisayarı olan herkes kurmalı.

okulda başın sıkışınca okulun internet lab.ından hayat kurtaran başarılı bir operasyon gerçekleşirme ihtimaliniz yüksek. o zaman işte hızır gibi yetşiyor program

"lam lam LAM ben evden alırım! bi sn.. şıkıdık şıkıdık şıkıdık [klavye sesi] taam atıyorum... evet.. dosya budur!"

tabii sonra uçuşan konfetiler arasında şampanya patlatıp, meşale yakıyor ve üçlü çekiyoruz.. tamam biraz abarttım bu kısmını ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

valla girince ekran griye dönüyormuş ve mouse (haliyle ) kontrolden çıkıyormuş [kardeşimin dediği bu]

gizlemek mümkün değil sanıyorum ancak programlamada uzman babalar varken bana söz düşmez bu konuda.

her zaman rahatça girebiliyorum ben, sadece ie6-ie7 veya maxthon gibi ie çekirdekli browserlar ile girilebiliyor [activex hedeleri işte] bedava, oldukça güvenli olduğunu düşünüyorum ben. şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

logmein ile kayıtlı olan bir bilgisayara bağlandığınızda sadece üst köşede bir uyari yazısı çıkıyor. ekran griye dönmüyor. o an bağlanılmak istenilen bilgisayarda istenilirse rahatça oradaki insan tarafından kullanılmaya devam edilebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

logmein.com'da ip'ye falan gerek yok
bedava üye olup, yönetmek istediğin bilgisayarı "add computer"a basıp ekliyorsun.

sonra eklediğin bilgisayara ulaşmak için yine başka bir bilgisayardan logmein.com'a girip eklediğin bilgisayar'ı seçip bağlanıyosun.

fazla pratik, ve kullanışlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...