behran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 başlıyo maç hido da var[hline]# yaş anketi # hele holo
behran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 upss chicago değil memphis miş....... :)[hline]# yaş anketi # hele holo
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu sene san antonio pota altında sorun yaşamazsa, yani nesteroviç bi şampiyon takımın pota altı yükünü çekebilirse, çok rahat şampiyon olucak bence süper bir kadro kurdu SAS. go duncan go, go sas go[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hido dökülüyo bu arada [Bu mesaj StarAdam tarafından 08 October 2003 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Larva Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: LvL_Sabo, 08 October 2003 22:50 tarihinde demiş ki: bu sene san antonio pota altında sorun yaşamazsa, yani nesteroviç bi şampiyon takımın pota altı yükünü çekebilirse, çok rahat şampiyon olucak bence süper bir kadro kurdu SAS. go duncan go, go sas go[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza payton, kobe, davon george, malone ve shaq. gerçi malone'la payton yaşlı ama hala nba in en iyi yıldızlarından üzülerek şampiyon lakers diyorum doğudanda alonzo mourning düzelirse nets rahat alır.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 eheh son 2 dakıka ya 8 sayı sıgdırdı ... ama sevdım hıdo yu 7 kılo vermıs ... edılman ı mumla arıcak sanırım ... yuru be popovıch ... adamın kıcından assagı terlerı akıtır boyle ... lol kı lol ... sergen ın bıle kılo fazlası da azdır ... 7 kılo verdım ne demektır yaw ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
can Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 LA sampiyon. bosuna kasmayin. ama simdi cok kasacak hido. horry 4 numara oynayacak, bu bir avantaj hido için.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arkadaşlar sas'ın kadrosunu ya bilmiyorsunuz ya dikkat etmediniz. adamlarda ilk 5 başlayabilecek 9 tane oyuncu var. daha ne olsun. süper bir kadro, lakers'ın ise sadece ilk 5'i iyi, belki kenardan 1-2 oyuncu çok az katkı yapabilir. malone'un tam 40 yaşında olduğunu da söyleyelim, eski gücü kesinlikle yok. ben hala diyorum, pota altındaki kuvveti yeterse sas'ın, sas çok rahat alır[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 malone cok iş yapar bu sene bence. ama diger takımları görmek lazım. mesela mavericks nowitzki nin yanına birini almışmı bi araştırmak lazım.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Öne çıkan mesajlar