Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben her yerdeyim :p ehe. o değilde itüye gitmedim uzun süredir. şahsi fikrimi sorarsanız itünün maslak kampüsü boğaziçinden daha güzel çünkü ben ferah ve ormanlık yerleri severim. boğaziçi konserve gibi kalıyor onun yanında çünkü ormanlık alanları hem yamaçta, kampüsün bir parçası sayılmaz daha çok manzara. İtüde ormandan erik, yabani gül falan topluyorsun baharda (ciddiyim). Binaları falan da daha güzel. Ama temel bilimlerini tavsiye etmem (belki mat müh dışında). Müyendislikleri güzeldir ama. bilgisayarımda msn yok, lakin cuma günü fizik 301 sınavı var hehe [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 karnım ağrıyor sanırım beklediğim kadar iyi gelmeyecek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 helena takma, ardeth bile amele oluyodu az kalsın öss ye kalsa geleceği :o çalış senin de olur bitmiyo orda herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bir de yukardaki mesajım yanlış anlaşılmasın. Anca Türkiyede öğretim görevlisi olursun derken, anca Türkiyenin iyi bir üniversitesinde master ph D. yaparsın. Avrupada amerikada taş gibi bir yerde burslu master ve ph d.den bahsediyorum. Bir yerde öğretim görevlisi konumunda bulunmaktan değil. edit: evet yatay geçiş danışmanlığını yapabilirim hehe [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:00 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 saol sly ama bu gergin bekleyiş öldürüyor insanı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 O kadar rahatım ki anlatamam.ÖSSden öncede rahattım zaten bu rahatlıgım anamı delirtiydi zamanında.Gidioıdu bana ders çalışmaktan kafayı yemiş gençlerin durumunu anlatıyodu bende hıhı diyerek dinliyorum.İnşallah bu rahatlık birden kasıntıya dönüşmez kağıt gelince.Rahatlık iyidir ama söliim mesela rahat olmasam 45 puan zıplamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 boğaziçi kimya mühendisliğine gelenlere her türlü arşiv, ders notu desteği yapılır, taktik verilir. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bu arada bir çok insanın ortak fikri (babam da boğaziçi üniversitesi kimya mühendisliğinde hoca), türkiye'de en çok iş imkanının olduğu alanlardan bir tanesi kimya mühendisliği imiş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bu kadar taşaklı insan söylüyorsa vardır bir bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tamam yahu yazmıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 arkadaşlar geçen yıl girenler say2 istiyorum puanlarıyla beraber derecelerini yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 boğaziçine gelip bilim adamı olmak isteyen herkese tarafımdan destek ve yardım sağlanacaktır d: (her alan olur bilgisayar, matematik, kimya, fizik, genetik heheh) tübitak gibi hisettim kendimi birden [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 boğaziçine gelip sosyal ortamlara akmak isteyenlere de ben yardım edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ehehe bitirdin lan beni. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:54 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benim yardımımı alanların hocaları ve ardethi görmesinin pek mümkün olmadığını da eklemem lazım. ama bakın ne güzel, üniversite hayatınız dolu dolu ve uzun uzun (7 yıl) geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 seneye basacağım sizi lan. çok oldunuz, ortammış. piyasanın yeni adresi lolz. sina ile bana bilim öğret ayağına takılıp gözlüklü, inek ama keşfedilmemiş (bıyıksız) asistan kızlarla tanışacağım. aahah. geçiş için ben de tavsiye verebilirim, sinadan +1 üniversite daha görmüşlüğüm war :o sina ben daha uzağa işerim sina!!11 ahahha içine ettim topiğin sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ahaha süperdi bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 12 saat kadar sonra öğrenmiş olucaz. Kafama şüphe girdi şimdi eğer kaydırma yapmışsak falan. Allah korusun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: [şikayet et] § 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:15 [ özel msj ] 12 saat kadar sonra öğrenmiş olucaz. Kafama şüphe girdi şimdi eğer kaydırma yapmışsak falan. Allah korusun. :p ya mirac ağzını hayra aç ya 12+1 yıldır öğrenciyim hiç kaydırmadım gidipde össde kaydırma yaptıysam seni sizin salonun camından aşagı atıcam bilion fobim war ardından bende kalpten gitmiş olucam :p [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:26 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 340 puan hesapladım 335 olan odtü inşaata tutarmı tutmazmı biri sölesin aaaah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yalnız sıralamalarda epey geriye düşecem ben. herkes 330-340 üstü. ben 320-330 arası olunca paranoyaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bende heyecan meyecan yok alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 neee 7 saat mi kaldı??:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gelde sabahlama asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ülen ne paniksinizdir şimdi siz sdfsdf.. bizde bekledik. dial-uptan sonucuma bakmaya çalışmıştım lan ben. ne zorluklar vardı ozmnlar... panikleyin elinizi ayaanızı burnunuza sokun..ohş.. içimde tutuyodum koyverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 dial upla bakıcam bende sonucuma muhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar