Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir komresör markası olarak denyo..

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle başlığı tanımlıyim isterseniz. ekşi sözlükte bes sene bir kizin pesinden kosmak * başlığında yönlendirilen konu..
yapılan şey denyoluğun önde gideni kanımca (hayır kendim yaptım ordan biliyorum) (süre tutmasa da)
Size sormak istediğim şey ise buradaki 5 sene örneğindeki gibi bir kızın peşinden bir süre zarfında (bu süre belli olmaz tabi 2 sene olur 3-5 olur) koştuktan sonra olası bir elde etmede geçmişi unutmanın yolu var mıdır?
Atıyorum ben bu bakımdan baya sorunluyumdur yani hep derler ya çıktığın insanın geçmişi seni ilgilendirmemeli, fakat benim için çok büyük bir sorun teşkil eder hele hele o peşinden koştuğum süre zarfındaki ilişkileri vs vs..

Tabi o kişiyle beraber olduğunda o kadar zamanı boşa harcadığını görüp daha kötü olabilir insan veya mutlu olabilir..
ekşideki örneklerden en çok etkileyen şu entry olmuştur:

"asil kotu olan, o bes sene sonunda hadi kizi razi ettin bi sekilde, ama ya ondan sonrasi..? ayni heves, ayni ask, sevgi kalacak mi? yoksa, asik oldugun, o hayal miydi, o kovalamaca, o tutku, o sahip olma arzusu muydu..?"

işte ben bundan korkuyorum...

Ps:artık konuların garbıçlık olması doğal bir hale geldi ama aradan 2-3 bişi kaparsak eywallah diye açtım.
Ps2: birazdan evden çıkıcam akşam gelirim topu attı kaçtı demeyiniz lüüütfen.. =))
sevgi,saygı,emek,terazi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...