Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Öncelikle başlığı tanımlıyim isterseniz. ekşi sözlükte bes sene bir kizin pesinden kosmak * başlığında yönlendirilen konu.. yapılan şey denyoluğun önde gideni kanımca (hayır kendim yaptım ordan biliyorum) (süre tutmasa da) Size sormak istediğim şey ise buradaki 5 sene örneğindeki gibi bir kızın peşinden bir süre zarfında (bu süre belli olmaz tabi 2 sene olur 3-5 olur) koştuktan sonra olası bir elde etmede geçmişi unutmanın yolu var mıdır? Atıyorum ben bu bakımdan baya sorunluyumdur yani hep derler ya çıktığın insanın geçmişi seni ilgilendirmemeli, fakat benim için çok büyük bir sorun teşkil eder hele hele o peşinden koştuğum süre zarfındaki ilişkileri vs vs.. Tabi o kişiyle beraber olduğunda o kadar zamanı boşa harcadığını görüp daha kötü olabilir insan veya mutlu olabilir.. ekşideki örneklerden en çok etkileyen şu entry olmuştur: "asil kotu olan, o bes sene sonunda hadi kizi razi ettin bi sekilde, ama ya ondan sonrasi..? ayni heves, ayni ask, sevgi kalacak mi? yoksa, asik oldugun, o hayal miydi, o kovalamaca, o tutku, o sahip olma arzusu muydu..?" işte ben bundan korkuyorum... Ps:artık konuların garbıçlık olması doğal bir hale geldi ama aradan 2-3 bişi kaparsak eywallah diye açtım. Ps2: birazdan evden çıkıcam akşam gelirim topu attı kaçtı demeyiniz lüüütfen.. =)) sevgi,saygı,emek,terazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aşkın zevki kovalamadadır eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 zevkinden midir,yoksa yaşıcağım olası bir birlikteliğin muhtemel mutluluğundan mıdır bilemicem ama ben bu kovalamacaya,denyoluk katsayımın artmasına devam ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mecnun çölde Aslı'yla karşılaşınca boş boş suratına bakıp "Sen Aslı değilsin." demiş ya, öyle bir şey bu da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 o mecnun gömsün kendini çöle o dakka. elde edilemeyen, elde edilenden daha değerlidir genelde. yani öyle gelir. kaybedince anlarsın sonra yine değerini falan filan. aklı başa toplamak lazım sık sık, tekrar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 5 sene çok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben 5 sene sonra yaşlanmış olcam :P 5 sene ne diyim, Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 o 5 sene ekşideki konunun örneği.. daha benim o kadar olmadı.. işallah 5-10 gidicek =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla bende de 2 seneliği var ama tabi bizimki başka durum şimdi düşündükçe onunla büyümüşüm resmen diyorsun gerçi 2 sene çok değil ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 senı gordugu andan ıtıbaren baska bır karsı cınsle ılıskısı en ufak bır yaklasımı olmamalı..yoksa yalan olur ılıskı uzun vadede..yada sen mıdesızsındır ıkısınden bırı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eskiden en fazla 1 aydı ilişkiler. tadını çıkarmak lazım kısa süreli ilişkilerin. mis. aha şimdi 4-5 gidiyor yahu. anaa yanlış şaapmışım ben. nese artık. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:36 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bu arada Kerem ile Asli'nin hikayesini ogrendim Iranli bi arkadastan, bizdeki fason versiyonmus. Kerem platonikmis Asli kim oldugunu bile bilmiyomus adamin ahahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben de Mecnun'la Leyla ve Kerem ile Aslı'yı sentezlemiş oldum, bu kadar olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar