disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Servera yeni başladım. Archer+Necro bi char kasdım . Guild arıyorum. Serverda hangi guildler var bilmiyorum forumlardan anladığım kadarıyla iki çekişmeli guild var NOX-HE . Evet Msjınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Nick : Elric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Guild aranmaz, guild seni bulur. İyi bir guilde girmek istiyorsan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 belki de bir yerlerde, bir guild de iyi bir beni arıyordur? =) ben de ayda yılda bir giriyorum, karakteri abuk subuk kasıyorum, deli gibi de noobum. beni de alsın bir guild. olmazsa disaster'ın yanında eşantiyon kabul edin plx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184322 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar