Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lol mutlu oldum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oo Lauren Graham da varmış, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 torrenttan cekıyorum sımdı. ılk fılmı cok eglencelıydı,bundan da epey eglenceli sahneler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @ madcat oha o diil :S yok daha neler. morgan freemanı tanımıyomuymuşum.. Steve Carell'ı tanımıyorum. o da tanımıyorum dediim çok tanımıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 film nasıl izleyenler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Steve Carell en az Jim Carrey kadar başarılı bir komedyen. mimikleri muhteşem komik adamın bir kere. ilk filmde spikerlik yaparken konuşmalarını hatırlıyorsunuzdur herhalde. hatırlamayanlar için : [spo] Steve Carell babble[/spo] 40 yıllık bekar filminde de inanılmaz komikti steve carell. adam başarılı yani. komedi filmini ne zaman 20 kişi döndürebilmiş ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bruce almight kadar güzel değildi bence bazı yerlerinde komedi filmi olduğunu unuttuk. ama en sonu güzeldi credits kısmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 vallahi tam drama olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 komik değildi, yani espriler klişe bile değildi ki düzgün espri bile yoktu bana göre. olmamış. gülmedim hiç. ama zamanım boşa gitti demem, hani en azından verdiği bir anlam var ve hoş olmuş bazı sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Mumu üye § 17 Ağustos 2007, Cuma - 21:26 [ özel msj ] Steve Carell en az Jim Carrey kadar başarılı bir komedyen. Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 filmde adamın hiç hatası yok ki aksine adam çok iyi idi, senaryo ve esprilerde iş yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 "En az Jim Carrey kadar" biraz abartı be abi. Tamam o da süper bi herif de, Jim Carrey apayrı bişey. İnsan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar