Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 altina montunu kivirip koyar minder falan koyar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 o da benden, asdf. bmw mi alana minder bedava. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 16:45 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hevesimi almam lazım yalnız. öyle minderle filan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben de onu diyorum aslında, minder falan kesmez. bırakalım alsın hevesini ehuehu bakalım araba hissedecek mi birşey asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 neydi bmw'nin sloganı. gerçek sürüş keyfi miydi sheer driving miydi neydi işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 zarek bi çay koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kingpin'den başka koymamı isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sex drug and rock'n'roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ona buna vermiş kaşarlarda evleniyor. Onlarla evlenen erkekler nasıldır acaba? Kendilerini nasıl hissediyorlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 siz ondan bundan alınca göğe eriyorsunuz da kız ona buna verince yerin dibine mi batıyor?ya ikisi de doğru ya ikisi de yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şimdi değişir tanımına göre. daha evlenmedim ama 1 sevgi sınır tanımaz, tanımamalı. 2 sen onu bunu yapacan, kız yapınca kaşar olacak bi de evlenemeyecek üstüne? sie go. benim bi arkadaşım vardı, herif kendini evleneceği kadına saklıyodu, çok acayip dalga geçiyoduk da saygı duyuoduk. şimdi o adam ben karım bakire olsun istiyorum derse tek kelime edemez kimse, ama aksi mevcut genelde. kız erkek ayrımı yapmaktan vazgeçin, ya da elinize bi sopa vereyim abuk sabuk homurdanın kaldığınız çağ o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 (bkz: her sevgilim bi kere versin karım bakire olsun) sendromu. o rly? kkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 +1 @sly-one birkez daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Boyle basliklari her okudugumda, sozde egitimli olmasi gereken kesimde bile bu kadar denyo varsa vay Turkiye'nin haline diyorum. Kadin ve erkek cinselligini farkli gormek cok ilkel birsey ya. Hele hele aldim verdim ben seni yendim muhabbetleri yapmak cok cirkin yani. Onune gelenle dusup kalkmak tabi ki guzel birsey degil ama her insan icin degil, kadin ve erkek icin farkedecek birsey degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ilke kendi söylediğine uy 2 dakka, manhore asdfg. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:52 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ne bekliyorsun ki ataerkil toplumundan? eğitimle alakası var ama aile eğitimi ile aşılabilir ancak =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tencere dibin kara ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 IsAbeLLa üye § 10 Temmuz 2007, Salı - 18:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- siz ondan bundan alınca göğe eriyorsunuz da kız ona buna verince yerin dibine mi batıyor?ya ikisi de doğru ya ikisi de yanlış. -------------------------------------------------------------------------------- I know the pieces fit...Cause i watched them fall away... Ondan bundan alan erkeklerde gidip evleniyorlar. Onların karıları nasıl tipler acaba? Çok merak ediyorum. söylediklerim ondan bundan alan erkekler içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ya kafayı mı yediniz topluca? kime ne ya kimin kimle ne yaptığı. cinsellik insanın doğasında olan birşey ve hiç birimiz artık görücü usulü evlendirilmediğimize göre seçimlerimiz de bizleri ilgilendirir. toplumun genel kanısı kızlar üzerine hemen "kaşar, motor vs" damgaları vurmak üzerine gelişmiş olsa bile iki cinsinde işi abartması bence ikisi için de kaşar denilebilmesini gerektirir. sağlıklı düzenli bir cinsel yaşamın kimseye zararı yok. istersen 10 bin adamla yat, 10 bin kadınla yat. eğer karım olacak şahsiyet bana gelip de benden önce 3 kişiyle yattın, 5 kişiyle yattın ağzı yapacaksa zaten karım olabilecek düzeye ulaşamamış, kafasındaki örümcek ağlarını atamamış demektir. ben soruyor muyum kaç kişiyle ne yaptın diye? isteyen yapar abi istersen ölene kadar bakir(e) kal yani tamamen seni ilgilendirir. ulan ne meraklıyız insanlar ne bok yiyor haklarında konuşmak için değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 mumu söylediklerin ancak yurtdışında geçerli olur çünkü bizim toplumumuz daha o kadar gelişemedi. Adamın teki gelir ilerde ben senn karına bilmem ne yaptım şimdi senmi aldın onu der. o anda çıkıp öldürürsün olan sana olur o yüzden bilemiyorum. Yeterli gelişmişlik seviyesine gelene kadar bu konu bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 heuahe iyi güzel yaptın derim. çünkü ben de kimbilir kimin karılarına birşeyler yapmış oluyorum bu mantıkta. hepimiz birbirimizi öldürelim o zaman? yani bilemiyorum benim için aldatılmak dışında pek bir sorun yok ilişkilerde. aldatılınca da gider adamı vururum karımı vururum falan demiyorum ayrılırım bir de üzülürüm yani. o kadar. spastik bir kadının yediği bok için 2 kişiyi öldürüp hem onun günahını boynuma alıp, hem de hapislerde çürümek bana hiç mantıklı gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bugünde herkes bana çatıyo. Sevdiğin insanla cinsellik yaşamakla gidip onla bunla yatmak yada ona buna vermek aynı şeyler mi? Her önüne gelenle cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. Doğru bulanlar doğru bulan tiplerle doğru bulmayanlarda doğru bulmayan tiplerle evlenir sorun olmaz. Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşanan erkek yada bayan, eşinin bakir veya bakire olmasını talep etme hakkına sahip değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kimse öyle bir hakka sahip değil. beğenmiyorsan git derler adama. not : sana çatmıyorum yanlış anlama ya. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 20:30 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ups padon o zman. Yanlış anlama oldu. Özür. Ben azcık üstüme alındımda :} [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 20:33 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yakaladın mı affetmiycen moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar