Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw116i? - A3?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bmw mercedeste deri koltuk standart degil. Yillardir oto galerileri arabalari standart halleri ile alir ve burada deri kaplatirlar. Almanyadakinden iyi yapio burdaki ustalar ve aradaki fiyat farkini cebe indiriyorlar. Bunu hala yapiyorlar mi bilmiyorum ama uzun zaman bunu yaptilar ve araba basina 1000 1500euro kar koydular( min.)

tabi standart modelleri vardir mesela audi de s serisi bir araba alirsan standart olabilir veya bmw de ayni sekilde m serisi.

ama 1 serisinde ben suana kadar hicbirinde deri koltuk gormedim hani birak a3 te olsun.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 15:22 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Süspansiyondan anlamayanlar konforsuz diyebilir fakat yol tutuşu arttırmak için mecburen sert süspansiyon kullanılıyor.

A3 1.6 FSI Düz fites alırdım ben heralde. Gönlüm otomatikten yana ama 8V'lik motora o kadar para vermekte içimden geçmez.
Mesaj tarihi:
BMW X3ün büyük bölümünü fason üretiyodu. büyük ihtimalle 1 serisi de ööledir. iç mekan kalitesizliği falan ondan oluyo zaten. X3 çıktığında millet dumur olmuştu iç mekan kalitesizliğinden... Bi de bu aracın üretim şekli arkadan itişli olduğu için, maliyeti daha çok diğerlerine göre. Yani başka markanın daha iyi donanımlı aracını bunun daha az donanımlısına tercih etme durumu ortaya çıkıyo satın alırken. Birileri demiş, para derdim olmasa 1 serisi alırım diye... Pek de yanlış yaklaşım değil hani :) Ama arkadan itiş - önden çekiş olayı sebebiyle almıyosan 1 serisini, ve üst model de alamıyosan, A3 daha mantıklı bi tercih...
Mesaj tarihi:
Bide arkadan itiş olayın arka koltukta yer sıkıntısı yaratıyormuş, aktarmadan dolayı. Ayrıca BMW'nin zaten sınıfındaki araçlara göre vasat olan iç mekanı 1 serisinin baz modeline bakınca, BMW'ye yakıştıramicağın boyutlarda olur:) Bence, a3 mü 116i mi diye sorabiliyosan aldığında pişman olabilirsin, 1 serisinden başka bişey görmüyor gözüm diyosan başka.Çünkü karşılaştırdığında a3'ten daha fazla şey alabiliyosun.
  • Yeni Oluştur...