Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ben en son Enfi Omniye gecirme salakliginda bulunmustum, 2 ayri guildde charlarim vardi (X-Com, Decadance) sansa 2side disband olmus ben yokken :/ Geri clana gecirtmeyi denedim, megerse side lock timeri char offlineken islemiyomus 140 saat!!! diyor clan application kullanmak icin. Bunu hizlica yapmanin tricki taktigi varmidir acaba, skilllock clusterlarini dusundum ama onlarda en fazla %10 etkiliyorlar, side lockuda etkiliyip etkilemediginide bilmiyorum, denicem artik. Bu arada Omnide pickup team olayi cok suxx0r durumda :/ hatta eski mekan NLCde kimseler yok.[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yok canim skill lock ile alakasi onun acik birakican bilgisayari disari giderken cart curt baska bi yolunu goremiorum veya uyurken acik birak online zaman oldugunu biliordum da sanki zamani yukseltmisler mi? online 72 saat saniordum ben ya da daha dorusu hatirliordum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 140 ingame saatmi lazım. Ohaaaa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 140 saati 24 e bölersen 5.9 yapiyor lol bir hafta nadasa yatır makinayı ondan sonra clan olursun.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar