Messor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Evet, yahoo, hotmail bunlardan baydım ben. Yılda belli bir ücret ödeyeceğim, her türlü imkanı bana sunan, bu işte ciddi, güvenlikli ve en önemlisi bu sunucuyu kapatmayacak bir şirket biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gmail google.com/a Hemde bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yahoo nun paralisi da fena deil,yahoo hesabinla birlestirebiliosun,web uzerinden 2 sinin de ayni anda goruyorsun, hem de pop3 den ayrica gorebliosun parali olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 konu bilgisayar olunca, asla tam olarak güvende olamazsın. o yüzden, paralı alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 paralı istemesinin sebebi sanırım bazı üyeliklerde mecbur kılınıyor paralı mail, yani google, hotmail, yahoo, mynet gibi adresleri kabul etmiyor. bu yüzden farklı bi site gerek. ben bunu anladım en azından yani bilmiyorum tam olarak derdinin ne oldugunu ama. spamdan falan bıktıysan paralı mail çare değil onu söyleyeyim baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Aslında banada lazım gittigidiyor.com için. gmail,hotmail vs kabul etmior [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 orası çok doğru. spam mail sunucunla alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 nasıl etmiyor ya? benim gittigidiyor ve sahibinden maillerim gmail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kredi kartı veya paralı mail hesabı gibi bişiler gerekior ürün almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paralı mail adresi yayıldığında çok daha fazla spam alırsınız. Bkz : ben ... 4-5 senedir kullandığım bir mail adresim var, filtre manyağı yaptım, bana mısın demiyor. Gmail çok rahat mesela bu konuda. Son çare olarak mail adresimi bir gmail hesabına yönlendirip onun üstünden kullanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 - Mailim fake olmamasının en büyük kanıtı olacaktır - Spam tamamen bitmese de biraz azalır - Daha iyi hizmet sunacağı kesin (diye düşünüyorum) Daha bir sürü getirisi olabilir ama asıl olay şu. Belki güvenlik açığı diyeceksiniz ama acaip şekilde korunan bir bilgisayardan kontrol ediyordum maillerimi, lisanslı bir sürü koruması olan + bir takım daha ciddi önlemleri (ciddi bir iş yapılıyor yani) olan bir bilgisayar bu. İnternet de sadece kullanılcağı zaman bağlı, ve sıksık gelişmiş programlarla task manager kontrol ederim, start up kontrol ederim vsvs. İşin ilginç tarafı benim yahoo mailime giremememle başladı. Password recovery ye geldim ve secret question da tutmadı. Ama işin ilginç yanı eğer bilgisayara girilmiş olsaydı benim saçma sapan işlerim için olan yahoo maili değil başka yerler hacklenirdi ve ben bu olayı ikinci kez yaşıyorum, tamamen aynı ve çok farklı zamanlar çok farklı ortamlarda. Maili de hiç bir zaman "logged in" bırakmam ve işin de sinir edici kısmı yahoo hiç bir helpdesk mailime cevap atmıyor. İşte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: Zopik üye § 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:25 Son çare olarak mail adresimi bir gmail hesabına yönlendirip onun üstünden kullanmaya başladım. Fikir babası kim onu söyle.. POP3 mailbox kullanırsanız, Zopik'in de dediği gibi daha fazla spam alırsınız. Gmail'in spam tracker'i çok daha başarılı. Bunda aynı sunucuya milyonlarca aynı mailden düşmesi bir etkendir. Kendi domaininiz altında kullanırsanız Spam olup olmadığı daha zor anlaşılıyor. Pop3 kutunuza fazla spam düştüğünden şikayetçiyseniz, önce gmail'e yönlendirip, gmail'i de pop3ünüze geri yönlendirebilirsiniz. Böylece spamlardan arınırsınız. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 08:20 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Senelik logları açtıracaksın şimdi bana. Benim tabiki de... Sen kimden öğrendin de uyguladın. Delirtme kapatırım sitelerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: Kenjuro, 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:18 tarihinde demis ki: Aslında banada lazım gittigidiyor.com için. gmail,hotmail vs kabul etmior [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] ADSL mailini kullan... Sitesinden mail edineibliyorsun ücretsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bi domain al mail adresi verenler var domain alanlara (bkz: turkticaret.net) o mail i gmail e yonlendir. o mail artık paralı mail dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Eyv... rotweiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yalnız bigün adslini kapattırıp farklı bir teknolojiye geçersen o maille alakalı bütün üyeliklerin de gider. Dediğim gibi bi domain alacaksın sonra mx kayıtlarını gmail olarak değiştireceksin. Pek kolay bişe değil ama yaptıktan sonra insan rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar