Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 adamın sıcılı temızse bide kanıt yoksa sanmıyorum bişeyler olcağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Hakkatten bravo. Alkışlıyorum sizi. Daha ilk mesajda demişim ki; said: (Mümkünse bu davranışın taciz sayılıp sayılmayacağı hakkındaki yorumları bir kenara bırakın, lakin kişiyi tanıdığım gibi böyle birşey yapacağı da gayet aşikar. Aynı zamanda olay kişiye erkek arkadaşı olup olmadığı sorulduktan ve geyik muhabbetiymiş gibi çiçek teklif edildikten sonra gerçekleşiyor) Bununla birlikte ben bu olayları tüm açıklığıyla anlatmayı sevmiyorum ama ortada bir hoşlanma yok. Yüksek derecede, tacize dönebilecek yavşaklık var ortada. Şimdi buyrun daha açık şekilde anlatayım; Bu herif asistan olmak üzere olan bir yüksek lisans öğrencisi. Epeydir okulda ve arkası da oldukça sağlam. Yani kalkıp da bu adam şöyle böyle dendiği halde karşınıza höyt haddinizi bilin şeklinde dikilecek bir ton adam var. Dahası okuduğum okul okuduğum bölüm tarafından yönetilmekte ve resmen bir ticarethane olarak yönetilmekten. İnsan kullanmayı çok seviyorlar. İşlerine yarayan bir adama ayağını denk al demektense ya da göndermektense, şikayetçi olan kişiyi göndermeleri daha çok işlerine gelir. Örnekleri mevcut oradan biliyorum. Arabanın içinde geçen olaya gelince. Bu ismi lazım değil kişi arabanın içinde birşeyler arıyor. Yok yahu diyor bir türlü bulamıyorum. Bir yandan da araba kullandığından dolayı arkadaşım ben bakayım bir de diyor. Eğilip aramaya başlıyor. O sırada bu vatandaş kızın elini tutup yok yok orada değil bak burada diye aradığı şeyin üstüne götürüyor (arabadaki küllük tarzı birşey sanırım). Şimdi; Olan olayda ne bir "aaa buradaydı yaa" gibi bir tavır var ne de yanlışlık, dalgınlık olarak algılayabileceğim birşey. Dahası bu kişiyi oldukça iyi şekilde de tanıyorum. Ne mal olduğunu biliyorum. Haa bir de Çanakkale kordonda onun bunun karısına kız arkadaşına sarkıntılık ettiğinden ötürü sağlam bir dayak yeyip yamuk olan suratının daha da yamulduğunu bilmeyen yok. Arkadaşım gayet aklı başında birisi. Okulda da oldukça başarılı ve kendinizi ne kadar adamdan sayıyorsanız en az o kadar adam akıllı sayabileceğiniz birisi. Nerede nasıl davranacağını bilen, patavatsız olmayan birisi. Kalkıp kendisine çiçek verildiğinde "terslemenin alemi yok şimdi, öyle ya da böyle bu adamlarla çalışacağım burada, ayağımı bile kaydırırlar isteseler, uyumlu geçineyim" diyen birisi. *** Şu foruma hemen her gün yazıyorum ve oldukça da düzgün yazmaya özen gösteriyorum. Sadece yazılarımdan bile nasıl biri olduğumu çıkarabilirsiniz. Abartmadığımı ve çoğunlukla gayet de adam akıllı yazdığımı da bilirsiniz. Ama bazılarınız öyle bir egoya kapılmış ki üstün körü, yalan yanlış okuyarak dünyanın doğruluk misali gibi yazılar yazıyorlar. Hayır arkadaşlar siz yaşamadınız bunu. Yakın arkadaşınızın sesini ve anlattıklarını siz dinlemediniz telefonda eliniz kolunuz bağlı otururken. Ben dinledim ve olaya en yakın kişi benim. O yüzden de peşin peşin dedim taciz olup olmadığını tartışmayın diye. Aslında iyi niyeli olup olmadığını tartışmayın demeliydim fakat arada çok fazla bir fark yok. Taciz değil demek de hakkınızdır fakat senin arkadaşın yanlış anlamış tavırlarına girmeniz gerçekten fazlasıyla itici. Kişisel bölümüne yazıp okumamanın tek sebebi bunları yapan kişiler. Bu açtığım konuyu da bu konudaki başka bir hata görmekten ileri gidemiyorum şu anda. Daha fazla tartışmanın alemi yok diye düşünüyorum, ilgi ve alaka için de teşekkür ederim. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: O sırada bu vatandaş kızın elini tutup yok yok orada değil bak burada diye aradığı şeyin üstüne götürüyor Burada bi irkildim :) Yanlış anlamadıysam üni içindeki bir olay o zaman rektörden randevu alın ve durumu anlatın, rahatsızlığınızı belirtin. Birdaha böyle bir sorun olacağını sanmam. Hoş gerçi ben bi sorun göremedim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Zopik, sen bu arkadaşı Lapseki-Dalyan a gönder itinayla icabına bakılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Zopik bu anlattıklarınla olay tamamen değişiyor. Demek istediğimde buydu zaten. Olayı bilmeden adli olarak birşey elde edip edemiyeceğin yorumunu kimse yapamaz ki ? Adamı döv demekten başka birşeyde diyen çıkmamış zaten. Hocası bile tacizde bulunsa şikayet edilecek yer mevcuttur. Bu olayı anlatabileceği ona inanıcak olan bir öğretim görevlisi ile konuşması onun için en iyisi. Emin olabilirsin beklediğiniz tepkiyi almıyacaktır. Çocuğa birşey olmasa bile en azından arkadaşından uzak tutmak için bu anlayacak öğretim görevlisi elinden geleni yapacaktır. Dediğim gibi sen taciz mi değilmi yorum yapmayın demiş olabilirsin. ama konu hakkında yorum istemen otomatikman öncelikle bunu yapmamızı gerektiriyor ki a. Fikrimizi söyleyelim. Amaç seni sorgulamak sana inanmamak değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 abicim 2 yıl önce okumuştum bunu ve onaylatmıştım arkadaş babasından ama tck falan ne oldu bilmiyorum..taciz tecavüz gibi suçlarda bu iş başına gelen karşıdakinin yaptığını değil suçlanan kişi yapmadığını ispatlamak zorunda [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:06 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 @Zopik Herşeyi okudum yazılan şahsen ben olsaydım dağa kaldırırdım.Gerçi bu benim götüm çok sağlamdır kendi güveniyorsan kendin kes biletini.Her zaman herşey uslubuna göre olmuyor.(yazımı açıp belirli kalıplara sokup uzatıp nazikleştirmedim kusuruma bakma ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar