UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Arkadaslar sphere server kurmak ıstıyorum geyıgıne ama bunun ıcın ayrıntılı bır acıklama arıytorum malum hıcbırbılgım yok bu konuda...Uo strıke da bazı lınkler ölmüş o yuzden orda bulamadım aradımda fakat ıyı ayrıntılı hıcbır bılgı bulamadım yardım edebılırsenız sevınırım... Ikıncı sorum ıse bu sphere nasıl okunuyor ya? Su an kadar gorduklerım şöle: ŞIPHEER,ŞIPİHIR,SAFİR,SIFIİR,ŞIFFFFAAA en sonunda simid yeee gibi bişe olucak diye korkuyorum..Kesınlıkle bu sorumun cevabını da almak ıstıyorum..
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 veya sı-feyr irlandalıysak seferrr diye de okuyabiliriz Pronunciation: 'sfir Function: noun [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:40 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Yok abıcım ben vazgectım ...Serverr merver kuramam ben..Bu arada ıkıncı sorumun cevabını aldıgım ıcın mutluyum tşkler:)
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ayrılmak derken, evet uzun süredir uğramıyordum
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben sıfıyir diye biliyorum.Böyle bazen Şıpır falan diyenleri görüyorum..Çok güzel ya:)
Öne çıkan mesajlar