Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Laptop ile her zaman 800x600 oynuyorum ama nedense ben oyunda ne kadar ayarlarsam ayarlıyım oyunu yeni açıp girdiğimde bu çözünürlük değişmiş oluyor ve 2 senedir surekli bunu yenilemek zorunda kalıyorum oyuna girince. Oyunun asçılış çözünürlüğünün yazdıı editleyebileceğim bi dosya var mı? Varsa nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bende de otu .... u kaydediyo (uyarı almıyalım yine :) ) enteresan bi durum tabi... cıkarken ok diyip cıkıyosun di mi? cancel dersen kaydetmez >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 wtf klasorunun icinde Config.wtf dosyasi var onun icinden ayarlayabiliorsun diye biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 < SET gxResolution "800x600" > satirini editle config.wtf dosyasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ynlış yazmısım benim derdim 800x600 degil 24x24x1 olayıymuş galiba dezelttim config dosyasından gorecez bakalım :) 24 yaanları 16 yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Multisamplingi nasıl sabitlerim yani değiştiririm. Denedim denedim olmadı dosyayı editleyerek veya yanlış kısmını editliyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar