Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itu ye yatay gecis

pulkas

Öne çıkan mesajlar

istanbul teknik universitesine yatay gecis yapmak istiyorum.
itu maden fakultesi hakkinda bilgisi olan varmi?jeofizik muh. bolumune gecmek icin basvuruda bulunucam.istedikleri tum kosullari sagliyrum.bi tek ortalamam dusuk.2.83. o da artik nasip bi yerde.ben basvurumu yapiimde onlar kabul etmesin isterlerse:D

adamalrin yatay gecis ile sagladiklari ozgurluk budur.simdi bunu okuyupta yatay gecmemek olmaz.

Yatay Geçiş

Sınav sisteminin eksiklikleri bulunması dolayısıyla İTÜ'nün öğrencilerine sağladığı akademik kolaylıklardan biridir. Sınav sonrasında istediği bölüme giremeyen öğrenciler, 3. yarıyıla kadar fakülteler arası, 3. yarıyıldan sonra fakülte içinde bölüm değiştirme hakkına sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

dikey dediin 2 senelikten 4 senelie gecis olacak ole hatirliom.ama bunun disinda 4 senelikten 4 senelie her turlu islem yatay gecis adi altinda oluo gibin.

ps:garip cumleler.bana ituyle ilgili bilgi lazim.yokmu kimseeeee...(maden fakultesi oncelikli yada maden fakultesini bilen biri)
Sosyal ağlarda paylaş

dikey 2 seneden 4 seneye diye biliyorum ben de. Farklı okuldan gelince transfer, aynı okul içersinde geçişe yatay geçiş diyorlar genelde. Ama ikisi de yatay geçiş. Onun dışında ben itüdeyken yatay geçiş puanlarını falan baya araştırıyordum (boğaziçine geçtim) tahminimce itüdeki bir bölümden jeofiziğie geçmek için 2,8 gibi bir ortalama yeter, ama okul dışından gelenler için daha fazla gerekebilir (duruma göre, sonuçta başvuranlara bakar). Ama olma ihtimali de var oldukça bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yatay icin ITU sitesinde yazanlarin disinda uni kabul etmiyo mu , ozel uni lerden hic yok nerdeyse , ozele girdik diye 2.nci sinif vatandas mi olduk ya ? not iyi ilk sene , not disinda seylere bakiyolarsa onlar da iyi aslinda, 2 yabanci dil , mezun oldugum lise falan . hic mi katkisi olmuyo bunlarin , direk ret mi veriyolar,bizim uni listede yok diye, yoksa bi incelemeye kaliyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...