Mino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ghostboo model olarak ne aldın orada merak ettim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bir iki hafta içinde Roland RD 700 SX alıcam.. hala çok şey eksik o yüzden gecikebilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ama sana o turkiyede bıraktıgının tadını verecek mi bakalım..duvar piyanosunu bambaska buluorm ben. elektronikle(en kralıyla asık atamazz bence) bi kere ahsabı kokmaz onlarınn...peh peeh yine de hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya dur hazır topici açılmışken sorayım o devasa piyanoların (kuyruklu denio galiba) akord etmesi ne kadar sürüyor yaf? 3-4 gününü veriyorsundur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Açıkçası piano akordu zor bir olay. Adam çağırıyorsun yapıyor. Zaten zırt pırt bozulmuyor akoru... Ayrıca evet aynı tadı vermeyecek ama çok daha avantajları olacak En azından gerektiği zamanlar gereken yerlere taşıyabiliceğim ki bu benim için gerçekten önemli ve eksik bir olaydı. Şimdilik okulun klavyesiyle çalışıyorum ki aşırı dandik bir şey ama en azından parmaklar çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Benim tavsiyemde roland'dan yana olacaktı ki tercih yapmışsın bile :) Midi klavye veya synt tarzı bi alet alırsan bence seni pek açmaz piyanonun üzerine.Tuşe farkıda var tabi baya bi arada.Güzel seçim,güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar