Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bende 1 adet Nokia Bluetooth Kulaklık BH-801 ve 1 adet usb bluetooth dalgasından var. Bu kulaklığı normal bilgisayar içinde (örneğin biriyle sesli görüşme esnasında) kullanabilirmiyim? Nasıl kullanırım?
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 valla kulaklık hakkında bilgim yok ama eğer mikrafonlu ise sesli görüşmelerde kullanırsın neden olmasın ? ayrıca içi boş mesajlar görmekten sıkıldım artık.
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kullanabiliceğimi bende biliyorum:D. ama nasıl?.direk bulütuutu gördü bilgisayar.ama ses ve konuşma nasıl verilcek?program fln vardır heralde diye düşündüm varmıdır?
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 dene abi, biriyle konuşmayı önce mikrafonu test et zaten tekil olarak çalışıyorsa eğer problem yaşamazsın diğer iletişim programlarında bluetooth olarak tanıyorsa sorun yoktur.
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 denedikte buraya topic açtık heralde:D.direk tanıtınca bilgisayara çalışmıyor.program gibi bişey gerektiriyor heralde...(normal telefonda çalışıyor)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bana da ööle gelio büyük ihtimal program lazım... edit: googleda araştırdıım kadarıyla (daha ilk sonuçta mı ne :P) kulaklıını "discovery mode"a alıcakmışsın, soora oluyomuş VoIP olayında kullanma falan... 2. edit : olayı düzgün anlatiim: "kulaklığı cihaz arama moduna getiriyosun, sonra bilgisayardan da bluetooth cihazları ara diyosun. o kadar." diyo bi kaç yer :) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:55 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sonra ses ayarlarında kaydetme kısmında yeni bişeyler çıkmıştır belki? bi bakıverin bende yok bilmiyorum
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben laptop için kullanıyordum bluetooth kulaklığı. İkisininde BT özelliğini açıp kulaklığı search moduna alıcaksınz yani başka aletlerin onu görebileceği duruma daha sonra laptop veya pcnin BTsi ile onu bulucaksınz ve genelde 0000 olan şifre ile girince biribirlerini tanıyorlar. Ondan sonra control panelden Sounds and audio secenegine girip orda Audio ve Voice kısmında BT kulaklığı seciceksin bu işlemler için. O andan sonra çalıştırılan programlar kulaklığı kullanır mikrofon ve hoparlor yerine ama önceden açık olanlar goremez yeniden çalıştırman lazım o programı. Yani SKYPEta chatleşirken bir anda kulaklıkla konusayım diye bunları yaparsan gormez SKYPEyi bastan açman lazım hatta içinde de BT kulaklıgı secmen lazım galiba emin değilim.
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 çok teşekkürler deniyim bir.
Öne çıkan mesajlar