Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12voip


Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir bende 12voip'yi kullaniyorum, önceden baska bir tane kullaniyordum fakat burada türkiye'de ücretsiz aramalar icin, 10€ ödeme karsiliginda 3 ay boyunca ücretsiz aramalarda limitsiz konusabiliyorsun 60. veya bazen 120. dakikada görüsme kesiliyor tekrar aramaniz gerekiyor, ayrica kalitesi cok güzel genelde hepsi öyle zaten sadece 12voip degil. tavsiye ederim cok ise yariyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ben fransada bir arkadasimi aramak istiyorum suan 10euroluk bir kredi aldigimda 90 gun sinirsiz konusabilecegimi soyluyor, simdi bu sadece sabit telefonlar icin degilmi? birde mobile icin kullanan varmi ? aslinda kullanan varsa bana ozelden mesaj atabilrmi ben bir kac soru iletsem kendisine cok onemli benim icinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzak mesafe telefon hizmetleri artık Avrupa'da kendi borsasını falan oluşturdu. Mesela firmanın teki çıkıyor diyor ki; "100.000 dakika konuşma şu kadar para". Bu al satlar arasında bazen sözleşme bitimine yakın artan dakikaları bu şekilde ufak da olsa paraya çevirme çalışmaları oluyor ama dediğim mantıkla çalıştıkları için fazla kalıcı olamıyor bu tip siteler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...