Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aradım bulamadım forumda. sabit ya da cep telefonunu arayabiliyosunuz . 60 dk. ücretsizmiş. http://download.12voip.com/setup12voip.exe hiç umutlu değildim fakat evi çaldırdım çaldı. ben emin olamadım beleş olduğundan bir de siz göz atın da sakata gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu tarz baya bi site var. hepsi ilk bilmem ne ücretsiz diyor yüklüyosun konusuluyorda, ama ses biraz gec gidip geliyor o yüzden dandikleşiyor olay. sonra site 1-2 aya patlıyor ya da bedava seyi kalkıp para istemeye baslıyolar falan. ilginç.sömürün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 5 dakika konuşabiliyosun max... Sonra kredin bitiyor. Yeni user'ıda IP den engelliyor bir süre sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bunda bi miktar para yüklüyosun (6$ fln olabilir).6ay (yanlışş hatırlamıosam) boyunca bütün dünyadaki sabit telefonlarla ücretsiz ve sınırsız konuşuyosun.ses kalitesi fln fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bir süredir bende 12voip'yi kullaniyorum, önceden baska bir tane kullaniyordum fakat burada türkiye'de ücretsiz aramalar icin, 10€ ödeme karsiliginda 3 ay boyunca ücretsiz aramalarda limitsiz konusabiliyorsun 60. veya bazen 120. dakikada görüsme kesiliyor tekrar aramaniz gerekiyor, ayrica kalitesi cok güzel genelde hepsi öyle zaten sadece 12voip degil. tavsiye ederim cok ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben fransada bir arkadasimi aramak istiyorum suan 10euroluk bir kredi aldigimda 90 gun sinirsiz konusabilecegimi soyluyor, simdi bu sadece sabit telefonlar icin degilmi? birde mobile icin kullanan varmi ? aslinda kullanan varsa bana ozelden mesaj atabilrmi ben bir kac soru iletsem kendisine cok onemli benim icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Uzak mesafe telefon hizmetleri artık Avrupa'da kendi borsasını falan oluşturdu. Mesela firmanın teki çıkıyor diyor ki; "100.000 dakika konuşma şu kadar para". Bu al satlar arasında bazen sözleşme bitimine yakın artan dakikaları bu şekilde ufak da olsa paraya çevirme çalışmaları oluyor ama dediğim mantıkla çalıştıkları için fazla kalıcı olamıyor bu tip siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 şimdi evi arayıp bizimkiler işlettim pek güzeldi ama ücretsiz mi gerçekten ? saçma bi yerden fatura gelmesin eheheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ücretsizde güzel deil, ses iyi gelmio yada geç gelio fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Valla 2048 kablo ile kullandım ses netliği ve iletim hızı gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar