Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: said: daha önce hiçbir başbakan köylüsüne ananı al da git demedi. ananı bırak da git dese daha mı iyiydi ? ben de antimodes'e katılıyorum. o ne demek ya , sacma sapan konusmayin...Az kafasi calisan adam snn dedigin gibi bi savunma yapmaz,biseyi savunmayi da bilmiyosunuz,ayni ulu lideriniz RTE gibi konusmaya basladiniz,cocuk kandirir gibi konusmalar*,kendi soylediginiz yalanlara kendinizi inandirmalar . *:Bugun AKP nin dagittigi bardaklari gordum,ustunde AB li bi adam var , akp`nin adamina : " Hey AK Adami ( adami ne demekse ) , sizin paraniz niye bu kadar cok degerleniyor ? " Ak Adami (!) : " Biz milletimizi cok seviyoruz da ondan . " hikayeye bak kufur etmemek elde deil,kirmizi baslikli kiz hikayeleri ile halki kandircaklar nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 8sf! okumadım.. keza reklam hakkında yorumum var; -tehlikenin farkında mısın? +he abi.. -tehlike ne? +sensin abi! -ZÖÖÖ???? +zö mö.. lam demokrasi diyorsun oy diyorsun sonra hedef gösteriyorsun.. lan isteyen istediğine verir oyunu. bir de gazetecilik yapıyorsun da güya demokrasiyi savunuyorsun.. hadi lan! seni ne hale sokmuşlar biz yokken yahu? -ama abi ülke.. +elden gidiyor di mi? ülkenin sıkıştığı zamanlarda cumhuriyeti (yani senin de adın olan değeri) bypass edersek sorun olmaz di mi? bi git temiz hava al sen.. aklın karışmış.. bi daha ki sefere de mümkünse taraflı reklam yapma, yakışmıyor. tehlikenin farkında mıymışız.. sen farkında mısın ne halt ettiğinin? onu öğren sonra reklam çekeriz edit: ayrıca "ülkeyi biz kurtarıcaz reklamları sıktı yahu.. " gazeteyseniz görevinizi adam gibi yapın yeter bu bir ikincisi reklam ürün satışı için yapılmıyor muydu? kendinize bi paye mi biçmeye çalışıyorsunuz bu kaos ortamında? onu da merak ediyorum tabii. ayrıca birileri gaza gelip saldırmadan önce.. yok hacı oyum AKP'ye değil.. değil de be çeşit yönlendirme ağırlıklı reklamlara da göz yumacak, görmezden gelecek değilim. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:13 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 imf e en fazla borcu olan ülke Türkiye. Tebrikler hükümet tebrikler rte. Durmak yok yola devam. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:11 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 dasaa cok haklisin valla ne yaptiklarinin farkinda degiller, hic seriat rejiminde boyle cok seslilik olur mu ? !! hic halk gercekleri gormeye zorlanir mi ? !! Halbuki ne gzl etrafta " Gurban olam ayina yildizina " gibi sacma sapan,ulan acaba bi iyi adam imaji yapar miyiz niyetli reklamlar varken.. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:13 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 o gurban olam reklamında dikkatli bakarsak rte nini kafatası tam ayın altında yani islamiyete atıf. yaaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 niye oy kullanıyoz ki çok tehlikeliymiş korktum bir an oy oy oy buna reklam diyenler da varmış hatta benim görüşümü destekliyor diye bu piskopatlığı savunanlar akşam gazetesinin son bir aydır cem uzan'a çalışmasının ötesine de geçilmiş benim istediğim, gösterdiği parti güvenlidir safe election on the beach yeni reklam filmide cumhbaşkanını hakın seçmesiyle ilgili olur herhalde madem zorunuza gidiyo seçim diye şeylerle uğraşılmasaydı be masraf filan iğrenç harbi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kaynak belirtilmemiş: [spo]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11020138[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ilk reklam son derece ağır olmuş çok şey anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 reklam oldukça ürkütücü.zaten yapmak istedikleri de bu. bizde burada tartışarak birşeyleri çözemeyiz emin olun. reklamda da vurguladıkları gibi sandıkda cevap vericez. @zarek;ekşideki komikmiş:) [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:43 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 cumhuriyet neymiş yaws ben vakit okuyorum bale yapan 6 yaşındaki kızın alt kısmını sansürlüyorlar böylece abdestimizi bozmuyorlar mükemmel habercilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 değişerek gelişen rte ye güzel bi video daha tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar