Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna Dair Fantaziler

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

efenim şimdilik fantazi olarak kalsın, oyuna başlandığında elbet gerçek olur

burda bi community olduğumuza göre vede pek çok kişi burda bulunan/takılan/takılmış vs. uzatılır bu herneyse birçok mmorpg'yi beraber oynamıştır gerek ao olsun gerek daoc, gerek uo[ki bu community'nin temelini oluşturmuştur]

swg'yi de büyük ihtimal sadece pepelekten en az 30-40 kişinin oynuyacağına kesin gözüyle bakıorum ben, tabi ayrı takılmak isteyenler olucaktır, başka gruplarla oynamayı sevenler, oynama tarzı farklı olanlar vs.

şimdiden mesela burdan kimlerin oynamak istedikleri ve mümkünse ırk/meslek vs. fikirlerini falan yazsınlarda bilelim neler olucak

ben mesela zabrak ırkını oynatmak istiorum, sebebi dövmelerine hastayım, vede heralde bikaç kez boynuzlanmamdan olsa gerek boynuz ihtiyacı duyuyorum ufak :))
meslek olaraksa evet jedi-wannabe'lerdenim:p
ama olamassamda elbet yapıcak bişi bulurum;)[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Sosyal ağlarda paylaş

race: human
skill: x-wing pilot (wannabe jedi) :P

bilmeyenler için söylüyorum; direk jedi olamıyoruz o yüzden başka bir skille başlıyoruz..

zamanla içimizdeki gücü farkediyoruz ve jedi oluyoruz
tabi jedi olmak için baya bi saat online kalmak gerekli olcak.. tabi rp'in de önemi baya çok olur herhal..[hline]Where have you gone Master Windu?
There is no Emotion, there is Peace.
There is no Ignorance, there is Knowledge.
There is no Passion, there is Serenity.
There is no Chaos, there is Harmony.
There is no Death, there is the Force.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk jedi master'lar gm'ler olucak die yazıodu bi ara, yani gm'lerin padawan'ları olucaz die, hala öle mi acaba ?

bide bi ıcq help gibi bişi yapılabilir swg oyuncularının bulunduğu bi list, sitede olabilir...isteyen kişilerin ıcq'sunu koyduğu, oyun içi yardımlaşmada etkili olabilicek bişi[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar !
-Meph
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk jedi masterlar gm ler olacak
2-3 tane master çıkınca gmler oyuna karışmayacaklar

hele oyun gelsin yaparız öyle bişi :)[hline]Where have you gone Master Windu?
Sosyal ağlarda paylaş

ben miner düşünüyorum ilk karakter olarak :-P bu kadar wannabe jedi varken, kristal parasıyla köşe olurum ben :)

bounty hunter ve birde başka bişi char daha açarım,3 ü geçirmem sanırım, oyun bi çıksın kitapçığından felan ayrıntılı bi şekilde okuyup son kararımı veririm büyük ihtimal.

ırk olarak human,Rodian,Zabrak,Trandoshan tercihlerim şu an.[hline] Asferatum Narsila!
-----------------------------------------
Damon `Cybron2`Danczak
Sosyal ağlarda paylaş

walla moralinizi bozmak istemem ama bu tür oyunlarda şöyle bir gerçek vardır, genelde herkes en üstün olanı oynamak ister swgdede bu büyük olasılıkla jedi olacak.

oyunu kodlayanlarda ona göre o kadar zorlaştırırlar ki o bolumu jedi olmak icin bi kaç yılınızı harcar sonrada sevinemezsiniz bile.

uoda da aynısı olmustu, 1.5 yıl boyunca tamer bard magei geliştirip sonrada baymıştım :)

bence zevk alacagınız ve mümkün mertebe orta levellarda güclü olan bir karakter açın.

jedi olupda napacaksınız gördük son filmde robotları bile yenemediler :)= boşwerin dansöz ışın kılıcını :)=[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 19 Ekim 2002 12:51 tarihinde demiş ki:
...mitobilmenekondri... [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

midi-chlorian :)

bu arada mephisto büyük bi iddia attı ortaya eheh herkes şahit burda :)[hline]Where have you gone Master Windu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bothan-spy-explorer olcam kender misali yola vurcam kendimi gitcem vader amcanın yasam destek ünitesini hacılıyacam.Deamon hacım gel sen koridoru gözle bende yasam destek ünitesinin yannıslıkla çantama düşmesini saaliim.

-Hey Vader sanırım bu yaşam destek ünitesi senindi. Sanırım bi yerde düşürmüş olmalısın. İyiki ben bulmusum yoksa başkaları alab... hey sen iyi misin? Sakın bana bu alet olmada nefes alamadığını söyleme. hey vader... oopppsss
--------------------------------------------------------------------------------[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

zuh zuh zuh ben amarıkadaki dayıma sipariş ettirdim bile... Bide bi sölenti var... Türkiyeden de oyunu düşük pinglerle oynabilcekmişiz... Sony Avrupa Serverlarından birini buraya kuracakmış... Ve nası bi bağlantı bilmiom ama tüm server lar birbirine bağlı olacakmış sanırım? tam bilgisi olan varsa bi yazsın... Bu arada ben Emperor'a katılcam... Tie fighter olurum...[hline]O mor henion i dhû:
Ely siriar, êl sila
Ai! Aniron Undo'mieL

Tiro! Êl eria e môr.
I 'lir en êl luitha 'uren.
Ai! Aniron...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun pre order a açıldı mı ki?

ping sorun olamayacaktır artık, ao gibi olur en kötü ihtimal, ki ao nın ki de 1000 in altında takır takır oynuyoz biz.

bu arada gemi kullanımı/pilot felan taaaa expansionda çıkıcak 1 sene sora yani.

bide tie fighter pilotu olabilirsin ama tie fighter olmak kasabilir biraz :-P[hline] Asferatum Narsila!
-----------------------------------------
Damon `Cybron2`Danczak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...