Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Rıfkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben buna içerim arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 zıkkım iç emi asffasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o lala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 saglıklı ılıskı ıcın durex. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 para da bi yere kadar erkekte ;) kızın midesizliğine göre o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Çok pahalı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 dostum muzlu dedın ama bu standart çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Bir konu da garbıçlık hale gelmesin ya peleze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ya bir garbage'a çevirmeyin şurayı.. ayrıca formul istemedim yada formul vermedim ki sadece fikirlerinizi sordum..İlişkilerin formulu olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Uyumluluk dediğin önce karşındakinin neye kızacağını, neye sevinebileceğini veya neye önceden nasıl tepki verebileceğini kestirebilmek demektir. Bu özelliği de uzun süren ilişkilerde genellikle edinirsin zaten. Bunun geriye kalanı ise sevgi ve tutkudur. Sevdiğin insanı üzmek istemezsin dolayısıyla üzülebileceğini düşündüğün bir durumda ona göre davranırsın. Ya da üzgün olduğu bir zaman mutlu olabileceğini düşündüğün bir şey yaparsın. Yani içinden, bu uyumlulukla ilgili bilgiyi kullanmak geliyorsa kullanırsın. Seneler sonra bir ilişki bitiyorsa, iki insan beraber uyumlu yaşamak adına kendilerinden bazı noktalarda fedakarlık yapmadığı için bitiyordur. Yoksa sevgi ve tutkunun olduğu yerde kendinden fedakarlık elbet olur. Hiç fedakarlığın gerektirmeyeceği kadar bir ilişki de olabilir baştan belki (yüksek derecede karakter uyumu sayesinde) ama herhalde pek sık olmuyordur o ilişkilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Sağlıklı bir ilişki pamuk ipliğinde yürümektir. çünkü ilişkinin en kolay tarafı ona başlamaktır ama esas konu onu ayakta tutabilmek hergün ilk günkü heyecanı birbirinize yaşatabilmektir. Çok kötü kavgalardan sonra dahi o ilişki için çabalayıp onu ayakta tutabilmektir, vaz geçmemektir. Para ,güzellik v.s hikaye onlar en son olucak şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sağlıklı ilişki için tek şey gereklidir... alttarafı başkalarına kapamak... anlayan anladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 evlilik için diyorum, kadın kişisi ekonomik özgürlük kazanmayacak. işte ozaman sağlıklı ilişki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Sağlıklı bir ilişki pamuk ipliğinde yürümektir. çünkü ilişkinin en kolay tarafı ona başlamaktır ama esas konu onu ayakta tutabilmek hergün ilk günkü heyecanı birbirinize yaşatabilmektir. Çok kötü kavgalardan sonra dahi o ilişki için çabalayıp onu ayakta tutabilmektir, vaz geçmemektir. Para ,güzellik v.s hikaye onlar en son olucak şeyler. kesinlikle katılıorum başlamak bitirmenin yarısıdır olayı ilişkiler için geçerli deildir uzun soluklu ilişkilerde en dikkat edilmesi gereken şey alışkanlıklardan uzak durmaya çalışmak alışkanlık derken kast ettiim ilişki belli bir süreden sonra kendini tekrar etmeye başlıyor kavgalarınız dahi benzerliğini koruyor aynı özür cümleleriyle barısılıyor, insana kolay geliyor bunları yapmak en başta ama farkında olamıyoruz ki, bunları yaparak bazı şeyler ufaktan yitip gidiyor o yüzden yani, nie sölüorum bunları tecrübeyle sabittir bnm eski ilişkim acısından, 4 senelik bir ilişkinin bitiminde şöle bir geriye dönüp baktıımda son bir senemin br oncekinden pek farklı olmadığını görmem oldu aşk ilk heyecanını koruyamıor 3 sene sonunda yani benim ilişkimde böle olmustu yada bizde sorun vardı (aslında en cok üzerinde durduğum nokta bu ) birde dostluk meselesi var bnm ilişkim dostuk la başlamıstı aşka dönüştüünde ise herşey daha güzel oluyor kanımca ama sonucta ruh ikizim dediğim insandı ilişki öncesinde 2 sene dostluğumuz vardı ama sonuç "bitti" şimdi ne dost kaldı ne aşk saygılar peh fark ettimki cok bilmiş bir edayla yazmısım ama amacım o deildi zaten tek adam gibi ilişkim oldu onun üzerinden konustum :P [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:27 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 +4 cm alternatif cem uzan vaatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar