ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Bu geçtiğimiz hafta konuşuyorduk arkadaşla.. Hatta Masteis te vardı... Sağlıklı İlişki nasıl olur diye düşündük.. Yani öyle böyle inanılmaz aşk mı lazım ; Para mı lazım; Ne lazım ne lazım derken farkettiğimiz şey en gerekli şeyin dostluk olduğuydu... Birini iyice tanımadan onunla dostluktan fazla bir ilişkiye girilmemesi gerektiği yani herşeyden önce sevgiliyle dost olmak önemli.. Dostluk tabi ki dostuz ürürü demeden önce şunu anlamak gerekiyor. Hani bir dostunuz olur , yıllarınızı beraber geçirirsiniz.. Artık neredeyse her konuda uyumlusunuzdur ya da birbirinizin farklı fikir ve davranışlarına uyumlusunuzdur.. İşte böyle bir dostluktan bahsediyorum.. Böylece birbirinizi anlamak ve sorunlarınızı paylaşmak daha kolay olur.. Çünkü kabul edersiniz ki belli bir yaştan sonra (ki benim yaşım değil tabi ki) sevgili hayat arkadaşı oluyor.. Yani sürekli yanında duran kişi.. ancak bu kişiyle yeterince uyumlu dost olmazsanız yıllar bile sonra ilişki bitebiliyor..[bkz. 22 yıllık evliliklerinden sonra ayrılan annem ile babam] Siz ne diyorsunuz bu konuya? Sağlıklı bir ilişki için neler gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 1 saygı 2 çekim 3 anlayış birinden biri kaybolursa şu yukardaki önem sırasına göre ilişki yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Kişiden kişiye degişir ne gerektiği. Benim düşüncem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 dostluk ayağı g.t ayağıdır abicim ilişki konusunda.. artık arkadaş olmuşsunuzdur... dosttan sonra aşk olayı zor olur. eğer reddederse onu kaybetme riskin var ve bunu düşününce kendini geri çekmek zorunda kalırsın. ya da söylersin reddedilirsin artık dostun da yoktur... çok çok çok dikkat edilmesi gereken bi nokta bu... zaten dost olduğunuz için onun DOSTÇA olan davranışlarını bile "o d abana karşı boş değil demek" diye düşünürsünüz.. aman diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Oper e katılıyorum. Dostluk ayağı g.t ayağıdır. Dostunu kaybetme riski çok yüksektir. Dosttan sevgili olmaz mı? Ha olur. Olursa gerçekten çok iyi olur. Ama olmazsa dostluk falan hepsi biter. Sağlıklı ilişki için saygı + güven lazımdır. Güven ve saygı olmayınca yalan olur. Dostuna güvenir ve saygı duyarmısın. Dostunsa cevap evet olmalı. Yani Off ne diyom ben yaa .Kafam karıştı iyice. Saçmayalayacam az daha yazarsam. Sonra devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Dostunu kaybetme riski hiç de yüksek filan değildir. Eğer zaten kaybettiyseniz o sizin dostunuz filan değildirki. Hele ki saçma sapan bir sebepten dolayı olduysa bu kayıp. İyi bir ilişki konusunda bir şey diyemeyeceğim. Çünkü herkesin iyisi kendine göre değişiktir. Açıksözlülük, güven, dürüstlük, samimiyet zartu zurt gibi şeyleri saymama gerek yok ama sonuçta bir şeyleri rahatlıkla paylaşabiliyor olman gerek. Eh tabi, bu biraz da -yerine göre- etraftaki insanları ne kadar umursadığına göre değişebiliyor. Bana sorarsanız ben umursamazın tekiyim =) Tasdikli belgem bilem var =P Eklenti şeysi: Gerçi kişilerin dostluk anlayışı da kendisine göre değişir onu unutmuşum. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:57 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bana göre ilişkiler komplike artık şu yada bu diyemiyorum belli bir kalıbada otturamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ben bu konulara kesin şudur diyemiyorum ama canı gönülden saf birşey istiyorsan ve karşındaki ile yaşadıklarının bir gün balon gibi patlayıp gitmemesini istiyorsan benim yapamadığım; dürüstlük,gerçek ve sevgi değerlerini birleştir ve karşındakini sula bu su buhar olup yağmur olarak yağmıyorsa kafana işin olmasın zaten :) [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:07 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ha söylemeyi unuttum, güven zaten olacak. o olmadıktan sonra işkence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: bana göre ilişkiler komplike artık şu yada bu diyemiyorum belli bir kalıbada otturamıyorum ki. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ilişkinin formülü olmaz. her insan nası farklı farklıysa, yaşadıkları ilişkiler de tamamen farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 zaten günümüzde ilişkiler ihtiyaçlar doğrultusunda doğuyor... çok fazla düşünmemize gerenk yok.. sağlık aramayın herşeyde sizde canım alla alla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ya ihtiyaçtan öte, sevilmektir en önemlisi bunu kullanmak değil bu aslında en doğalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Deneme yanılma yöntemiyle tutturursam bir gün sağlıklı bir ilişki, yazarım buraya formülünü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: ya ihtiyaçtan öte, sevilmektir en önemlisi bunu kullanmak değil bu aslında en doğalı... ya tabi ki sevilmek ve sevmektir en önemlisi ve en doğalı ama insanlara bakınca bunu pek göremiyorum ben.. keşke 90 lı yıllardaki ilişkileri yaşayabilsek... sevgiliyle msn den konuşmak yerine mektuplaşsak, mektubunu beklesek...vs vs vs ne süper olur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 biz mektuplaşıyoruz hala arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 O zamanlar da "Ulan şu mektubun yerine daha kolay bir şey olsa da kurtulsak" falan diyorlardır eminim. Ne memnuniyetsiz bir türüz biz arkadaş. İlişkiyi de formüle dökmeye çalışmaktan da "muhabbet" olur anca, hani bu topicin sonunda "Eureka, işte budur düzgün ilişkinin formülü" demeyi bekleyenler varsa hayal kırıklığına uğramasınlar. İnsanız arkadaş, dengesiziz hepimiz. En nihayetinde herkes deneme-yanılma ile bulacak bulabildiği en düzgün ilişkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 valla yapmak lazım ya arada bi.. bence çok güzel olur.. bende de bi sevgili olsa neler yapacam da, yemeğin ana malzemesi yok malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: ilişkinin formülü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben yine çok konuşmuş gibi olacağım ama herkesin yaşadığı ilşki kendine özeldir yada dışardan baktında bir kalıba sokmadğın zaman senin ilişkin olmuş olur zaten evet bazı şeyler vardır hani keşke şöeyle olsaymış dersnizi ama zaten sürekli insanlar sahip olmadıklarını isterler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 iki şey belki esas alabilirim bu konuda alışkanlık ve espritüellik en azından uzun sürmesinin kaynağı burdan geçiyor bence. bi süre sevdiginiz kişiye aşk deil alışkanlık duyarsınız. para tabi ki önemli ama parayı önemsemeyeniyle karşılaşmadım. para istemeyen kız varsa buyursun.inadına çalışırım sabah akşam magnum yerin ona lamburghini hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Kız tarafı güzel, erkek tarafı zengin olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 güzellik bi yere kadar papaz hergün aynı pilavı yemiyo ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yoo gayet te hergün aynı pilavı yiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 papazına gore degisir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar