Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL - EU Yeni Guild: War Blade


Konn

Öne çıkan mesajlar

Realm: Burning Legion, EU
Guild Name: War Blade
Guild Leader: Helsing
Guild Officers: Glebriwyn, Sad.
Guild Site: --- (temp. missing)

Guild Info:

War Blade guildi birbirlerine güveni olan ve high-end raid tecrübesi mevcut oyuncular tarafından kurulmuştur. Guild Eski başarılı Türk guildlerinden birine (guild ismini vermek istemiyoruz.) TR-First Kill'lerin bir çoğunu kazandıran yönetim kadrosu tarafından yönetilmektedir, ve bu tecrübeye sahip oyuncuları içerisinde barındırmaktadır. Guildin öncelikli amacı High-End instancelarda belli bir başarıya ulaşmak ve artık Eu veya Us de bulunan iyi guildleri izlemek yerine onlarla aynı seviyeye gelmektir. War Blade bünyesinde sadece Türk oyuncuları bulunduran bir guilddir.

"War Blade" Class Ihtiyacı:

Hunter - Kapalı
Rogue - Kapalı
Warrior - Kapalı
Priest - Yüksek
Shaman - Yüksek
Druid - Orta
Paladin - Orta
Mage - Orta
Warlock - Düşük

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:21 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:22 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:22 tarihinde, Konn tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
said:
Bismillah diye raide baslarlardi:)


lol daha neler Abtesti olmayanı raide almıyolardı de bari
Şaka bir yana hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama bütün WOW ile ilgili forumlarda hakkında polemik olmayan tek Türk guildidir Ghaza.Hiç kimse çıkıpta Ghazada böle yaptılar adam kayırdılar item vermediler hakkımı yediler gibi bir laf etmemiştir forumlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bismillah diye başlamada kötü bir yan yok bence =p Eğer boss kesiliyorsa sorun yoktur. Progress progresstir =p. Sakin sakin progress yapıp itemi bölüşürdü millet. Öyle çok anlaşmazlık yaşayıp çıkanda olmazdı. Belkide o yüzden hiç polemik olmadı zaten.

Eğer guild dağılmasaydı, şu an çok sağlam bir progressleri olurdu kesinlikle, en azından Hyjal-BT'deydiler.

ps. konu kaymış, War Blade n'oldu bu arada ? progressleri falan var mı şu anda ?

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 19:28 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ally tarafında Türklerden oluşan ve dağılmadan önce(Dağılmasının nedenide başka bir oyuna transfer olunmasıdır.)Türk guildleri arasında bir çok başarıya sahip olan Ghaza'ya böyle saçma şeyler söylenmesi beni üzdü.
Guildteki yaş ortalaması 25 olan saygı ve sevginin her şeyin üstünde tutulduğu bir guildte nasıl böyle lamer ifadesi kullanılıyor anlamıyorum.Şunuda belirtmek isterim Ghaza asla bir üyesini guildten atmadı gidenlerin hepsi kendi istekleriyle gitti.İtem konusundada başka topicleri okuduğumda nasıl adaletli bir guild olduğumuzu anlıyorum.GM asla bu item benimdir demedi.Asla bir officer çıkıpta emirler yağdırmadı.İlişkiler abi kardeş üzerine kuruluydu.Guildte barınamayan sadece küfür,saygsızlık edenlerdi ve konuda hepimizde hassasdık.Serverda bayan ve bay oyuncuların en rahat olduğu guild diyebilirim size.
Ve son olarak şunu belirtiyim senin lamer dediğin insanlar 7-8 senelik online oyun tecrübesine sahip gerçek yaşantılarında belirli mevkilerde olan pırlanta gibi insanlardır.Gazamız mübarek olsun der başlar ghaza raide ayrıca Türk gelenek göreneklerinde bir şeye başlamadan önce bismillah denmesi gayet doğaldır neden bu kelimeden bu kadar gocunduğunu anlamadım.

Not:Guildimi bu konuda savunmak zorundaydım çünkü suçlamalar çok saçmaydı.Topici açan arkadaştan özür diler konunun burda kapanmasını isterim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eğer guild dağılmasaydı, şu an çok sağlam bir progressleri olurdu kesinlikle, en azından Hyjal-BT'deydiler.


Evet haklısın ghaza guildimiz hala wow oyunyor olaydı çok farklı olurdu ama ghaza dağılmadı aslında sadece wow oynamayı bıraktı yakında warhammerda tekrar başarılara imza atacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...