Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Arap telekom iyice çöl hayvanı oldu, siteler açılmıyor gene akşam akşam dellenecem. Şeytan diyor, al yan keskiyi, kes fiber optikleri, gidecekse tam gitsin. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 23:18 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yan keskiyle kesemezsin, gemi capasi takman lazim, veya balinalara yedirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Yan keskiyle ülkeler arası fiber optik kesiyorsun. Vay canına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Chemical bu. Yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 arada planlar kuruyorum, kayıkla gidip çapa ile fiberi kayığa alıp kesip yunan adalarına falan bırakasım var böyle hayallerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ahah chemıcal capayla kabloyu kayığa mı alacan puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben alıştım artık. hızlısında şaşrıyorum bi terslik mi var diye. siz de alışın rahatlayın. telekomun hiç bi kabahati yok.. sizde suc alısamamıssınız hala.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bekle bi balinanin carpmasini. yemez onlar... carpar cin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar