Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire mage > Dungeon ve Enchanters


Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Bi fire mage Dungeonda sadece sheep ve water için mi vardır?
Ufak ufak damage verse iyimidir kötümüdür?

=========================

Bide mrk ettiğim bu enchanterların herkezin greed dediği item ı alması gibi bi durum söz konusu olabilirmi? Ninja damgası yemeden? Sonuçta giymesem bile ihtiyacım var.

=========================

Son olarak greed need ve pass olayında;

Sürekli pass geçmenin need dendiğinde roll da kazanma şansını yükselttiğini duydum doğrumudur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

----enchanter'ın herkesin greedlediği iteme DE için needlemesi sözkonusu olamaz...Tabi DE ettiğinde çıkan malzemeyi daha sonra gene roll yaparak grup üyelerine verme durumu söz konusu değilse.Senin iteme DE için ihtiyacın varsa diğerlerininde itemin satış gelirine ihtiyacı olabilir (ki benim hep oluyor:D )


----sürekli pass'layarak need roll'Unu arttırma yada çantada 5 tane rabbit foot taşıma gibi olayların(bana göre batıl inançların) yanlışlığı kanıtlandı o yüzden hayır şans (roll) arttırmaz.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 22:04 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 soruna çok güzel cevap verilmiş,ama şunu ekleyeyim,enchanter arkadaş herkesin greed ettiği itemı alıp disleyip yine en çok rollayene versin,iyi birşey bu,dis malzemeleri itemlardan daha iyiye satılabiliyor.ama once bunda herkes anlaşmış olmalı.

sonra,niye kendini kısıtasnki mage amcam,damageda versin,ccde ypasın,hem assın,hem kessin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer item BOP (Bind on pickup) ise ve gruptaki kimsenin ihtyiacı yoksa, genellikle DE edilir enchanter tarafından ve shard roll sonucu kazanana verilir. Çünkü öbür türlü item vendora satılmak zorunda kalır. Fakat item BOP değil de BOE ise. O zaman AH de satılacağından herkes greed yapar. Ki BOE itemlar Trash mobdan düşer random. Boss itemları hep BOP olur.

Roll konusuna gelicek olursak. Attığın sayı tamamen random , yani sistem saatine bağlıdır. Pass/need/greed sayınla alakası yoktur arkadaşların da dediği gibi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...