Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Nerde bulabileceğimi söyler misiniz?Bi hayvanlık ettim kabloyu kopardım şimdi yenisini bulamıyorum[daha doğrusu Bakırköyü komple taradım Teknosası Goldu frlan hepsi] bulamadım.Nerden bulabileceğimi bilen varsa yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ne hayvansın ya.bişeyide doğru düzgün kullan. :D ben burda bimekste görmüştüm.. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:44 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 d&r larda Belkin marka yan sanayii sync kablosu war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 direk apple shoplara bak bence d&r den fln daha ucuz olabilirler belki.(gerci bilmiorm fiyat fln attım) . bagdat caddesinde vardı bi tane. baska da vardır da ben bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 herhangi bi gsm ciye git , hem orjinalini hem taklidini satıo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar