Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC III Dota Pvpgn Sunucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dela noldu bilmiorum tam ama ayıp etmişsiniz adamlara.. kimse kimseyi oyununa almak zorunda değil ama beraber girerseniz oyuna o oyun bitirilir önemli bişi yoksa. senin yerine bu geldi fln ayıp şeyler.
Mesaj tarihi:
aaa olru mu olm
levelin dusuk diye cikarir miyiz
deli dolu farmlicaz snei
girdigin takima yararindan cok zararin olcak
paraya doycaz
euhauhauhauha

bu arada ozeli genele tasimanin hastasiyim

Dev
@ 2007-07-27 16:48 [ duruyor ][ SiL ] [ Yanıtla ] [ Engelle ]

delikanlıysanız maç ayarlarsınız bap. 5v5. yazın kadronuzu yazalım kadromuzu.

diyoruz ki biz elencesine oynuyoruz
harassina oynuyoruz
mac ayarlayin diyosun
ben sana delikanliysan takimini kur amerikan futbolu oynucaz diyo muyum
yetiyosan gel
ofens line yat karsima
ala ala
euhauhau
Mesaj tarihi:
abi ayarlayin oynayin iste
illa davalarimi savunmak icin sampiyon mu seccem ulan
ortacag krali miyim ben
seni sectim arcaneeeee
eeua
bi tane turkiye sampiyonu adam wardi arada bizle oynayan kimdi o wissy mi o gelsin iste takimiyla bizi temsile yrulmayalim
Mesaj tarihi:
Ya bone, çok konuştunuz ya proyuz falan filan nubları banlıyoruz sevmiyoruz diye. Ben de sana maç teklif ediyorum işte. Hem biz eğleniriz hem siz. Kurun işte takım
Mesaj tarihi:
size katılabilir miyim dev?

ama uyariyorum ilk defa oynicam. nasilsa public server herkese acik olsa gerek.

Dalarim 5. kişi girmeden, oyunu tamamlamak zorunda kalirsiniz bu bağlamda heueh
Mesaj tarihi:
Gönderen Dev @ 2007-07-27 17:08

"bap ilk defa oynıcaksan bence girme , çünkü amacımız bonepartları rezil etmek ve en kralından 5 kişilik kadro toplamayı düşünüyoruz yani. normal bi zamanda oynarız senle de. :("

of rekor
Mesaj tarihi:
ya abicim
ben proyum demedim
ama neyse parasi tutuyim isvecli bi takim oynasin sizle
hatta dur basshunteri ariyorum
vi sitta here venta spiela lita dotta diye gelsin isvecin buz gibi soguk sularindan
Mesaj tarihi:
Haha ustume tanimiyorum, Harvard'da yapay zeka arastirma grubu lablarinda oynuyorum olm, proflar falan gecerken aksamin bi koru beni ofiste goruyolar, helal olsun olm eve git falan diyolar muahahah puahahahahah
  • Admin
Mesaj tarihi:
pub dururken ne işim var dotada falan yeteri kadar oynadım ben 2 yılı aşkın süre ile envai çeşit oyunda bulunduk zamanında

bu arada şu tartısmalar falan tipik dota ortam kavgaları o yuzden pek karısmadım ama çok da sınır zorlamazsanız sevinirim.

ha ayrıca sikayet ederken işe karışmayın lütfen. forumu yoneten gereken yaptırımı ve uygulamayı yapan biziz. ne ceza verilecegini şikayet kutusuna yazmanıza gerek yok çünkü dikkate alınmıyor. siz sadece durumla ilgili acıklamayı yazın sonrasına da karısmadan forumu kullanmaya devam edin yeterli. teşekkürler.
  • Yeni Oluştur...