Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 arkadasin uzak kaldiginda hasretini cekmemen icin bak, bi gidiyo sonra base yapiyo sonra geri. ustelik raydan cikarsa aglamaz da =/
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 valla dela bu konuda kimseyle tartışmadı. sadece harfleri bir araya getirip anlamlı kelimeler, kelimeleri bir araya getirip manasız cümleler kurdu. tartışma namına ben burada birşey göremiyorum. belki de sizinle benim tartışma seviyelerimiz arasındaki farktandır. siz daha iyi bilirsiniz tabi.. hem ayrıca, sen adab madab birşeylerden bahsediyordun bone, al biricik arkadaşını, neler ulu orta yerde söylenir, neler söylenmez anlat. güzelce söyle; velet, emzik, kum, denyo ve bu tren ray geyikleri ulu orta yapılmaz de. millet sana bir taraflarıyla güler de. böyle onun seviyesine inip iyice anlat. hani başkalarına öğreteceğine, yakınından başla.. he ayrıca, zaten haklıyım, boşuna bunu onaylayıp boynunu bükmene gerek yok. krallar boyun eğmez.
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Off ne hale getirmişsiniz burayı ya.Çocuk bahçesi sanki garbıç a dönmüş.İnsanlarla bu şekilde konuşmaya hakkınız yok.Başta sen dela.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 alt kültür darbesi yapildi, fistanin baglantisini elinden alin host kalmasin =( durup dururken sahsima satasilirsa, ben de kendimi savunurum. ha gerek yok tabii, biz oyunumuzu oynuyoruz kendi aramizda ama sadece tartismayi ve mevzulari seviyorum ondan takiliyorum. yoksa isim olmaz alt kültürü yüceltme dernegiyle. bastan yazayim, hesap verme yükümlülügümüz yok ama kamu oyuna yanlis izlenim verilmesin, noob noobdur ama tramvay noobdan daha da kotudur, botlarla oynasin. 3 kisi bana genke gelmisken hala ayni ekranda creep kesen, takim ici mesajlara cevap atmayan, malesef tramvaydir ya da gerizekalidir. hakaret degil, sifat. konuyla, oyunla alakasi olmayan biri olarak cikip burda yargilama cabalarin ise patetik. son cumlemi baska postta yazicam silinmesin hepsi.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ay canıım, şahsına mı sataşıldı? veled filan dendi di mi yüce şahsına. he sana hesap soruyor gibi olduk, onu sataşma saydın. nasıl olur da dela bey hazretlerine "niye çıkıyorsun oyundan" dedik. gerçi onu bile diyen yok, adam böyle böyle olay oldu demiş, sonra dela unleashed. nasıl söylersin kralın oyundan çıktığını.. egosunu nasıl düşünmezsin delacığımın.. hayranım sana dela. gerçekten şu gr@l genişliğine bitiyorum. hani kuralları çiğniyorsun da küfürü (bkz. sie) ayrı yazıyorsun ki mesajın kalanı gitmesin. ne zekice. çünkü kimse böyle bir şark kurnazlığı yapıp kuralları bildiğin halde, üstüne basa basa, bunu açıkça yazarak yaptığın halde seni banlamayacak değil mi? burası senin gr@llığın değil mi.. lol, bir de "durup dururken şahsıma sataşılırsa" yazmışsın. onu yazmayı unutmuşum. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:13 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ractamainus üye [şikayet et] § 10 Temmuz 2007, Salı - 14:46 [ özel msj ] senden de hayır gelmez dela. oluyor yani böyle şeyler ;) 15-16 yillik arkadasinin kuyruk yaralarini sar bi sen, oyle goruselim. sende de acilirsa zor olur ayni anda.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 haklısın, ben kendisine bir kızayım. öğrensin tabi forumun krallarına secde etmeyi.. zira dela hazretleri kendisinin beğenmedi bir mesaj yazılırsa şikayet etmez, hakaret eder. öğrensin hayatın bu acı gerçeklerini. karşısındakine hakettiğinden fazla saygı gösterirse başına gelecekleri öğrensin..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1. host bizim arkadas yane oyun bizim. 2. server ne olursa olsun 10 kisilik oyundan 7 kisi cikip rmk derse rmk olur. 3. istedigimizle oynamak istedigimizle oynamamak istedigimizi oyunumuza sokmamak istedigimizi sokup atmak luksune sahibiz oyun bizim. 4. noob diye adam atan bi grup olsak oyundan ben dotaya baslayamazdim. hangi heroya ne kasilir diye ekmekin fistanin lethenin basini yedim 2 ay hala soruyorum gecen gun item acam diye 'item' yazdim fistan direk aghanim kascan ona haci diye cevap verdi o derece alismislar noobluguma. 5. benim disimda en az 3 4 noob daha var hepsi oyunu burda orendi. 6. add mi summonladiniz naptiniz ben anamadim sabahin 10 unda sirketten issiz gucsuzlukten laga luga yaptiniz sonra 2 kisi oldunuz bi derdiniz warsa icinizde mi tuttunuz bu kadar zamandir. ayrica gelmisiniz serverda oynamisiniz bizim asil tayfa gelince atilmisiniz ne war bunda cok mu sasirdiniz. 7. mum chamber senne dota oynamisligim yok ne ayaga sen lafa giriyosun.
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Asil tayfanla oyna sen işte. Uzatarak kendini boşa kasma bence..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Eee oynuyorum zaten. Ractamoniousussada mi ne o arkadas geldi whine etmeye basladi. Cry me a river demeye geldim bende. Yoksa aman geri don cok ozleidk seni demiyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1. host sizin arkadaşsa oyun sizin olmaz, hatta oyunu private açmadıkça oyun sizin olmaz. public: umumi, kamusal. public oyunların kuralları olur genelde. zaten tartışma başına dönüp tekrar okursan yakınılan şeyin bu kuralları kafasın göre koyması milletin. 2. oyundan 7 kişi çıktıktan sonra değil, çıkmadan önce rmk derse rmk olur. oyundan iki kişi çıkarsa, arkasından kalanlar 2v4 devam etmez doğal olarak. kim ne derse desin, o saatten sonra zaten rmkdir. ama ali, veli, hasan ya da kazım noob olduğu için değil, 2 tane quiter olduğu için. 3. kimse niye oyuna almadınız demiyor, istersen tartışmayı başlatan ilk mesajı tekrar oku. 4. valla senin dediğinle delanın dediği uyuşmuyor. dela noobdu, çıktık oyundan diyor. anlayamadım ne yapmaya çalıştığını.. 5. konunun nooblukla alakası yok özünde. tartışmanın başındaki argümanlarımı okursan göreceksin. 6. konuyla pek alakası olan bir argüman olduğunu sanmıyorum bunun. istersem şirketten, istersem gökten, istersem msnden summonlanırım, bir farkı var mı? nerden geldiğim mi, ne dediğim mi önemli? ya da msnden summonlanılmaz diye bir kaide mi var? (not: msn kullanmıyorum 2 aydır) 7. serverda olmuş bir olayı eleştirmem için benimle önce dota oynaman mı lazım. yok pati serverına girmiyorsun demek istiyorsan da saatlerimiz uyuşmuyordur derim. konunun sana bir özetini geçeyim: racta "benim girdiğim bir oyunun başında bone ve dela noob var bahanesiyle arkadaşlarıyla oyun dönmek için çıktılar. böyle serverda oynayacağıma waxxi'de oynarım" demiş. dela da ona istinaden "denyo gibi oynayan adamla oynamam" demiş. racta da bunu şikayet edince dela "emzik verelim git kumda oyna dotani" demiş. sen burada neyi savunuyorsun anlamadım. delanın veled demelerini sie çekmelerini mi savunuyorsun yoksa oyundan istediği zaman çıkıp sonra da ahkam kesmeyi mi? yoksa msnden summonlandığın için mi hala yazıyorsun?
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: zira benim pati'deki ilk günümde, 2 oyunu zevkle oynadıktan sonra 3. oyunda bonepart ve dela ile aynı takıma denk geldik. kendileri daha lvl 3-4 gibi ben ve takım arkadaşıma (ki kendisini tanımıyorum) "nuub höd hed" dedikten sonra kankalarıyla oynamak için oyundan çıktı. karşı takım da lafını etmeden ayrıldı zaten, sonra kanka kanka kurmuşlardır oyunlarını. konuyla alakasi oldugundan yaziyor olmasin?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben oyundan cikmamizin mantgini ractanin gelip aglamasinin sacmaligini public bil eolsa host benim oyun benimin dogrulugunu savunuyorum
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hala doğruluğunu savunuorum dio be adamı neden alıon başta arkadaşın gelince 7 kişi çıkacakta rmk yapcaksan adamın vaktinden niye çalıon. Ben oynadım patide sonra bıraktım ama kimseye kızdığımdan da deil dönen aptal geyiklerden yani kinim olduğundan yazdığımı düşünüp banada dalmada. Edit: yani şunu diorum haklılığını savunacaksan arkadaşlarını bekleyeceksin öle kuracaksın istemediğinide almayacaksın bunu demeye çalısıorum. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:06 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sen oyundan çıkmanın mantığını savunmuyorsun, noob var diye çıkmayız diyorsun. ama çıktık diyor kankin. ayrıca ben ortada ağlama filan göremiyorum. "böyle olduğunu bilseydim, girmezdim" demek ağlamak gibi gelmiyor bana. he yok diyorsan ki serverda yapılan lamerlikleri buraya yazmak ağlamaktır, o zaman birşey diyemem. ve oyunun dinamikleri içinde "host benim, oyun benim" mantığı olsa, oyunu başlattıktan sonra da hostun kick yetkisi olur. o sadece oyunu başlatmadan önce adam gibi takım kurulmasını sağlamak için yapılmış bir özellik. istemediğin adamı oyuna almazsın. yok sen ısrarla "public bile olsa hostsan kralsın" diyorsan git battle.net, eurobattle.net ya da wepla sunucularında açtığın oyunlardan yarıda çık, gör bakalım hostsan senin miymiş oyun.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 takimlarin dengesini bozacak derece nub varken oyunda cikip rmk yapmamak geri kalanlarin hepsinden vakit calmaktir.
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: takimlarin dengesini bozacak derece nub varken oyunda cikip rmk yapmamak geri kalanlarin hepsinden vakit calmaktir Ama kankalarınsa deildir öylemi? attığın postlarda çelişki var bikere sie veled lol ozaman nedeyim sana be.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 walla canimin ici *cogu mapte hostsan kick yetkin oluyor (TTW da war mesela) *biz kimseyi oyna almamisiz acmisi zoynu adamlar girmis bizde atmamisiz normalde gelmeseler msnden +1 bulup 8 kisi oynayacaktik *ondan onceki oyunlarda yanilmiyosam girip pasa pasa oynamislar *noob diye ciktiysak da iyi ettik hos ettik ben noob diye oyundan ciktigimizi hatirlamiyorum
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 neresinde celiski? kankalarimla oynuyorum her turlu, 2. sayfadaki postuma bakarsan orda da soyledim. kankalarima nubluk serbest. tanimadigim adam single player takilsin diye 40 dakika dinana farmlanamam.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Nub olduğunuz günleri unutuyorsunuz herhalde Dela bey. Bonepartla ikinizin deathleri toplamının killerininizin toplamının 3-4 katı oldugunu da. O zamanlar kimse oyundan çıkmıyordu. Ben de nubdum, hala da nubum ama olsun diyor öğreniyoruz diyip katlanıyorduk ki aramızda prolar da vardı. Şimdi gelmiş "dela'nın arkabahçesi" tadında gruplaşıyorsunuz, çeteleşiyorsunuz resmen. "Kankimle oynıcam ben yeaaa" yapacaksanız gidin hamaçiden bi yerden oynayın. Belirtme gereği duyuyorum ki ; id'si 9 olan biri olarak server ilk açıldıgından beri oynuyordum, Dynun, Utter, Zaugna falan toplanırdık, oyuna kim girse alırdık. Public serverın da olayı budur zaten. Kankisi olmayanların, oynayacak adam bulamayanların oynama sahasıdır. Hazır konu açılmışken, tek kelime etmediğim oyunda, son dakikalarda, ekmek denen ne idüğü belirsiz yaratık oyunu öğren demişti birine sanırım, ben de sen çok biliyorsun sanki dedim, 17 level civarıydım, custom kickle attı beni oyundan bye bye diyip. Ayrıca "sie go veled"lerle , "kumda oyna"larla kendinizi başkalarını aşağılayarak yüceltmeye çalışmaktan ileri gidemiyorsunuz.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ulan milletin ne kuyruk acisi warmis be yavas yavas dokuluyolar
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kuyruk acısı değil bap, gene oynamak istediğim zaman toplayıp milleti girip oynuyorum. Ama ne oluyor ? Publiclikten çıkıyor. Hamaçiden farkı kalmıyor. Onu anlatmak istiyoruz ama hakaretten öteye gidemiyorsunuz
Öne çıkan mesajlar