Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga önerileriniz

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

2002 sonlarında Blame! hayatımdaki en önemli şeydi , ama 2003-2004 gibi güzelim Manga'nın nasıl bitirildiğini görünce hissiyatım 360 derece değişti.Eskiden olsa sayfalarca yazardım şöyle böyle diye ama şimdilik sadece "bir başyapıt gibi başladı , insanlığın en mükemmel yaratısı olabilecekken , acımasızca ve alakasız şekilde bitirildi" diyorum.

Manga önerilerim : Psychometrir Eiji , Akira ve Blade of Immortal
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ne dememizi bekliyorsun?
animeyi anime yapan sadece aksiyonmudur?Lightin gaza gelip isimleri yazması lightlan L nin düşünme sahnelerinde zamanın durup 2sinide etrafında kameralar dönmesi Misanın şarkı söylerken mimikleri vs vs bunların hepsi olan hikayeye güzellik katıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlencelik bir şey istiyorsanız, Love Hina ya da Ichigo %100'ü öneririm. ben readmanga.com'dan okuyorum.
Gantz'ın kesinlikle mangasını öneririm.
'Shamo' diye bir manga okudum. Eğer eğlence,komedi,romantik,macera tarzı arıyorsan yaklaşma derim. Bu manganın çok karanlık bir yanı var. Ve +18 diyorum çünkü okurken ben çok iğrendim. Ama çok da beğendim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shamo_(manga)

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:02 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiye şiddetine göre sıralı:

Hajime no Ippo - boks, komedi
Rurouni Kenshin - samuray, komedi, aksiyon
Fullmetal Alchemist - ne ararsan var
Vagabond - samuray, aksiyon, gerçek hikaye
Katsu - boks, romantik komedi
Gantz - aksiyon, fantezi-bilimkurgu
Angel Densetsu - komedi
Naruto,Bleach - Aksiyon
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth
said:
Türkiye de manga satan bir yer var mı acaba ? Ve ya yurtdışından kolayca getirtebileceğimiz ?

remzi, robinson gereklişeyler ve dnr larda manga bulabilrsin, ayrıca robinson a spiariş vererek getirtebiliyorsunda istediğin mangaları.

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...