Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga önerileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2002 sonlarında Blame! hayatımdaki en önemli şeydi , ama 2003-2004 gibi güzelim Manga'nın nasıl bitirildiğini görünce hissiyatım 360 derece değişti.Eskiden olsa sayfalarca yazardım şöyle böyle diye ama şimdilik sadece "bir başyapıt gibi başladı , insanlığın en mükemmel yaratısı olabilecekken , acımasızca ve alakasız şekilde bitirildi" diyorum.

Manga önerilerim : Psychometrir Eiji , Akira ve Blade of Immortal
  • Admin
Mesaj tarihi:
ne dememizi bekliyorsun?
animeyi anime yapan sadece aksiyonmudur?Lightin gaza gelip isimleri yazması lightlan L nin düşünme sahnelerinde zamanın durup 2sinide etrafında kameralar dönmesi Misanın şarkı söylerken mimikleri vs vs bunların hepsi olan hikayeye güzellik katıyor
Mesaj tarihi:
Eğlencelik bir şey istiyorsanız, Love Hina ya da Ichigo %100'ü öneririm. ben readmanga.com'dan okuyorum.
Gantz'ın kesinlikle mangasını öneririm.
'Shamo' diye bir manga okudum. Eğer eğlence,komedi,romantik,macera tarzı arıyorsan yaklaşma derim. Bu manganın çok karanlık bir yanı var. Ve +18 diyorum çünkü okurken ben çok iğrendim. Ama çok da beğendim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shamo_(manga)

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:02 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tavsiye şiddetine göre sıralı:

Hajime no Ippo - boks, komedi
Rurouni Kenshin - samuray, komedi, aksiyon
Fullmetal Alchemist - ne ararsan var
Vagabond - samuray, aksiyon, gerçek hikaye
Katsu - boks, romantik komedi
Gantz - aksiyon, fantezi-bilimkurgu
Angel Densetsu - komedi
Naruto,Bleach - Aksiyon
Mesaj tarihi:
Lopeth
said:
Türkiye de manga satan bir yer var mı acaba ? Ve ya yurtdışından kolayca getirtebileceğimiz ?

remzi, robinson gereklişeyler ve dnr larda manga bulabilrsin, ayrıca robinson a spiariş vererek getirtebiliyorsunda istediğin mangaları.

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...