horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben blade of the immortal öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 berserk satan666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Hajime No İppo Okunmalı Kesinlikle Bide Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Türkiye de manga satan bir yer var mı acaba ? Ve ya yurtdışından kolayca getirtebileceğimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 İçerenköy Karfur(Yazmam Uğraşmam)'daki Remzi Kitap Evinde Var Manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 gantz ve claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 noise! ile baslayip sevilirse blame! okunup , fantazinin,cyberpunkun,yaraticiligin doruklarinda dolasmanizi oneririm bende.gercekten farkli birseyler arayanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 2002 sonlarında Blame! hayatımdaki en önemli şeydi , ama 2003-2004 gibi güzelim Manga'nın nasıl bitirildiğini görünce hissiyatım 360 derece değişti.Eskiden olsa sayfalarca yazardım şöyle böyle diye ama şimdilik sadece "bir başyapıt gibi başladı , insanlığın en mükemmel yaratısı olabilecekken , acımasızca ve alakasız şekilde bitirildi" diyorum. Manga önerilerim : Psychometrir Eiji , Akira ve Blade of Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Death Noteeee!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 death note un mangasını okumayın animesini izleyin yok o atmosfer [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:42 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 tam bir manga olmasa da wind and cloud veya storm riders güzel mangadır. zamanında çok okumuştum. annemlerin evinde 50-60 sayısı duruyodur hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ya death note un animesini izleyin demeyin hasta oluyorum hiç aksiyon olmayan sadece konusma ve zeka oyunundan ouşan bi seri için nasıl anime dersiniz hastamısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ne dememizi bekliyorsun? animeyi anime yapan sadece aksiyonmudur?Lightin gaza gelip isimleri yazması lightlan L nin düşünme sahnelerinde zamanın durup 2sinide etrafında kameralar dönmesi Misanın şarkı söylerken mimikleri vs vs bunların hepsi olan hikayeye güzellik katıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hiç aksiyon olmayan sadece konusma ve zeka oyunundan ouşan bi seri için anime diyoruz- hastayız sorunluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Eğlencelik bir şey istiyorsanız, Love Hina ya da Ichigo %100'ü öneririm. ben readmanga.com'dan okuyorum. Gantz'ın kesinlikle mangasını öneririm. 'Shamo' diye bir manga okudum. Eğer eğlence,komedi,romantik,macera tarzı arıyorsan yaklaşma derim. Bu manganın çok karanlık bir yanı var. Ve +18 diyorum çünkü okurken ben çok iğrendim. Ama çok da beğendim. http://en.wikipedia.org/wiki/Shamo_(manga) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:02 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Tavsiye şiddetine göre sıralı: Hajime no Ippo - boks, komedi Rurouni Kenshin - samuray, komedi, aksiyon Fullmetal Alchemist - ne ararsan var Vagabond - samuray, aksiyon, gerçek hikaye Katsu - boks, romantik komedi Gantz - aksiyon, fantezi-bilimkurgu Angel Densetsu - komedi Naruto,Bleach - Aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konu devamlılığı olan birşey arıyorsan Kidou Senshi Gundam serilerini öneririm ama sadece UC için çıkanlarını... SEED falan değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Lopeth said: Türkiye de manga satan bir yer var mı acaba ? Ve ya yurtdışından kolayca getirtebileceğimiz ? remzi, robinson gereklişeyler ve dnr larda manga bulabilrsin, ayrıca robinson a spiariş vererek getirtebiliyorsunda istediğin mangaları. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar