heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 arkadaşlar ya ben leatherworking de ne seçmem gerektiğini hala bulamadım tribal mi elemental mi hangisi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Elemental roguelar için öneriliyor tam emin değilim ama feral DPS druidlerede uygun olabilir. Tribal magic+ veriyor diye biliyorum büyük ihtimal tribal gitmen gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tribal LW Moonkin + Healing Elemental LW Kitty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Şunu buldum WoWWikiden. Elemental Leatherworking Suitable for leather-wearing melee, e.g., Rogues or Feral Druids. Dragonscale Leatherworking Mail armor, as such is most useful to Shamans and Hunters. Tribal Leatherworking Leather caster-based gear, most useful for Balance and Restoration Druids. İşini görür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abicim herşey iyi gsl de bi konuda kararsız kaldım şimdi 70 olunca druidimle guildde healer mı olmak daha iyi yoksa tank olmakmı ona göre seçsem daha iyi olacak server:sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 İstersen lvl70 olduğunda tartışalım bu konuyu. Hem sen de kararını vermiş olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ama lw dayandı sona seçim yapmam lasım [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ne olursan ol, o kadar önemli olacağını sanmıyorum craft itemlerin senin için. Gerçi BC'de çok imba craft itemleri geldi o ayrıda, bence lwde feral seç, healer itemlerinide raidlerden falan düz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 lw kasmaya devam et 225 olunca seçmek zorundasın diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar