whissinn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya ben www.paticik.com/wow yazıom netim var cable ama siteyi acmıor normal siteleri acior bunu acmıor bıde forumlara girdigimde ilk basta girmior adres yazan yere tikliorum sonra enter e basip girioyrum bu sorunun nasıl gecırırım yardım edermısınız bıktım ya wow anasayfasını acamıorum bısey yapamııorum ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Biz internet bölümünü süs olsun diye açtık ya.. Kenarlarına dantel falan işleyip konu dışının üstüne koyduk çok hoş durdu biliyormusun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya her attıgınız postu okumak ıcın link yazılan yere bı kez tıklayip entere basmaktan bıktım anlıyormusun napayım en cok baklıan yer konuddısı dıye braya yazdım bi sorun varsa yetkili gelir söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 uppppppppppppppppppppppppppppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Başlat/Ayarlar/Denetim masasına girip İnternet options'a girip Temporary net files ve history'i silip dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 98 kullanıyorsun yeni bir ie versiyonu yada farklı bir windows versiyonu kullanmayı dene xp ye geçersen bu dertten tamemen kurtulcaksın[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yada en basitinden farklı bir ie sürümü dene sp leri yapılmış[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 simddi hepsini sildim fakat gene olmadı farklı ie yi nerden indircem birsii link verse sorunum tam olarak söyle www.paticik.com diyorum enter e tikliyorum girmior bidaha linke tiklayip enter dedigimde girior forumada aynı /wow /scripts e girmiyor nasıl hallederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ya anladım işte en son ie yi kur ve bütün updatelerini kur düzelir sorun ie den banada olmuştu önce son ie yi kurdum sonra 98 den ne kadar nefret ettiğimi hatırladım ve xp kurdum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Birde şöyle dene www.paticik.com/wow a gir tıkla muhtemelen beyaz bir sayfa açılıyordur.Sitenin herhangi bir noktasında mouse u sağ klikletip Encoding ten Auto Select ve Turkish seçeneklerini seç.Ta taa olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: slayerrr, 30 September 2003 23:55 tarihinde demiş ki: en cok baklıan yer konuddısı dıye braya yazdım bi sorun varsa yetkili gelir söyler bkz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 saaooooooool apache oldu o dedıgın olay cok tesekur eerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar