disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Verifying Account'ta kalıyor Daha fazla ilerlemiyor servermi yok , Yoksa sorun bende mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 razorla gir bendede oluordu.. bu sirada patch bende yapamiorum full patch yapamdim 5,0da kkaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 full patch yapmada zorluk çekiyorsanız oyunun klasörüne gidip ordan autopatch.exeyi çalıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 sorun su full patch yapdım zaten. Yapdıkdan sonra giremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 razorun son versiyonunu tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Yedeğimden silmişim Razor Setup'u Link verebilirmisiniz nerden indirecem? RAzoru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.runuo.com/razor/Razor_Latest.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tamamdır . Razorla girince sorun çözüldü full patch yaptıgım ıcın gıremedıgımı zannetmısdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar