Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: Blood elf'ler daha karizma gm olsam banlarım seni =P.şakamı? ud = lock,rogue.raciallar pvp den farming e kadar çok avantajlı tipide süper.binek hayvanı oyunun en karizma bineğidir(bu kavramı göreceli sunmuyorum herkes için öyle olmak zorunda).özellikle pvp de saldırdığın adama psikolojik baskı yapar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Undead Rogue FTW, *Dans animasyonu harika *Cannibalism kullanıyorum 40 gün online time olmuş bir hunterın bir normal günde kullandığı kadar yemeği 40 gün online timele kullanmamışımdır ^^ *WotF olmasa ne yaparım bilmiyorum. *Özellikle female rogue animasyonları imba, ama kambur duran male rogueların da gearlı halleri çok güzel. Ama şunlar da aklında kalsın; orcların hardinessi PVP için mükemmel Gemdi, talentti, racialdi derken %30 gibi uçuk stun resist değerlerine ulaşılıyor. Ayrıca AP arttıran blood furry vs. çok çok iyi. "BE'ler toptur ...leri yoktur!" Demek istiyorum erkekleri için, dişilerinde de hiç bir cazibe yok bana göre. Zaten minnacık şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 BE roguelar top değildir. Çekemiyorsunuz hacı. Ayrıca bir belf olarak undead mount'la gezmekteyiz. Karizması tartışılmaz. MAge'im gerçi ama rogue'ları da rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paladin rules... Bloodcharger herzaman rules... Bloodelfe top diyen yanıma gelsin. O top kılıklı oalnlar karakteri yaratanlarla alakalı. Elini yüzünü düzgün yapacaksın. Benimki çok hırçın... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Kesinlikle UD, hançerle ve kılıçla yaptığı vuruşlar, özel hareket animasyonları falan müthiş. Human rogueumla raidlere 100 tane noggenfoggerla gelirdim :p. Bence de animasyonlar çok önemli, tauren shamanımı bırakma nedenlerimden biri oydu hehe :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 undead her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Orc en babadır. Ama rogue'a uymaz. Baltasını bir savurur sanarsın adam gökleri indiriyor. Nightelf bebeler dans etsin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Herkese cevapları için teşekkürler. Kararımı verdim ve Undead olarak açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Herkese cevapları için teşekkürler. Kararımı verdim ve Undead olarak açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar