Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 5.46 GB'lık Ripped versiyonu çekti, uğraşamam diyenlere. Video çözünürlükleri düşürülmüş, diğer dil opsiyonları çıkarılmış, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Nedendir bilmiyorum ama ben hiç beyenmedim oyunu.Bölüm tasarımları özellikle hoşuma gitmedi.Hani adamlar geliyor sende adamları öldürüyorsun fakat hiç artistic bir tatminlik hissetmiyorum.Bir bakmışsın 5 tane adam birden 5 yönden ortaya çıkmış, açıyosun bullet-time'ı ona rağmen yiyosun bir kurşun o zaman da bütün zevki kaçıyor oyunun benim için.Özellikle düşmanların çıkış şekilleri filan çok kötü olmuş.Beyenmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben de xboxda oynadım bitirdim oyunu, devamlı bi aksiyon, sıkıldım resmen aksiyondan. Aslında kafa dağıtmak için güzel bi oyun düşünmeden adam öldürüyosun devamlı o konuda başarılı. Son bölüm başarılıydı bide bence, diğer bölümler çok iyi değildi, özellikle gemili bölüm bıktırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 son bölüm çok zevkli özellikle. oyun aşmış ama evet çok düz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Aldım yükledim. Fanlarımı temizler temizlemez oynayacağım. Çok ısınıyor şu anda. Yalnız girdim direk oyunda settingse sadece res ayarı yapılıyordu grafiklerde. Detaylı grafik ayarı başka bir yerden mi yapılıyor? Daha akıcı bir oynanış için yardım pls. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 18:38 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oyundan haberim yoktu. yeni makine yapınca oyun oyun oyun diye dolanmaya başladım etrafta. ve şöle sölim: über düber hasta grafikler, oynanış çok iyi, çok tatlı.. aksiyonlar (hani bi DMC3 kadar olmasa da) insanı içine çekiyor. beni en sevdiğim özellikle, çak çuk 2 de bir şarjör değiştirmek zorunda kalmamamız. ne var elinde. 120 kurşun. yardır baba :) atlayıp hoplayıp adam vurmak aksiyona girmek yara almamaya çalışmak çok eğlenceli.. ve diğer bi özellik de, silahta kurşun kalmadığı zaman o silahı saniyeler içinde elinden atıp yedek makineyi çekmesi. çok karizma yapmışlar o hareketleri. boss fightlarda bi takım basitlikler var ama oyunun karizmasını gene de öldürmüyor. oyun içinde en sevdiim efekt ise sigara dumanı. sizi bilmem ama bende sanki o duman benim ağzımdan çıkıyormuş gibi görünüo off ^^ ve güzel bi hikayesi var. basit değil. ama o oyun için çok iyi. ve herpsinden öte, şimdiye dek gördüğüm ennnnn mükemmel yağmur efekti, yağmur altında aksiyon var oyunda. ben böyle bi yağmur olayı, böyle bir ıslaklık görmedim. 1 saat yağmur altında çarpışırken sırılsıklam olmuşsunuz, ve önden 5 adam geliyo. ileri doğru atlayıp yere dalışa geçiosunuz ve o anda adamın deri montu üstünden süzülen damlalar hatta botlarının altındaki ıslaklık dahil herşey gözünüzün önünde. offf diorum. henüz bitirmedim. ben oyuna kaçıorum :) -- edit: eheh bitti oyun :P hoştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar