heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya arkadaşlar bugun arabama sanayide tamir yaptırırken ufacık tombul bi tornavida gördüm ustanın elinde sordum adama ben:ustam bu nasıl bi tornavida usta:ehehe doşhaq tornavida ben:wtff? o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hmm demek araban var. ne marka ? model ? kaç km'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 demek dassak tornavida dedii vayys be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 asıl arabam wolksvagen caddy 2007 model 2016 km de 1,9tdi ama sanayiye götürdüğüm minibusumuz olan suzuki carry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 satsana bana ya ? kazası filan var mı ? kaça satarsın ? değişen parçası vergisi, tedbir vs durumu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 alalı 3 ay oldu...herhangi bi kazası bırak çizik bile yok ama satmayı düşünmüyorum.. vergiside sanırım 300 milşyon olması lasım 2 taksit 150 milyon ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Helal. Kaç tane araba var? [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:37 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 canni zarek ezik misiniz? insanların arabası var diye dalga geçmek nedir anlamam yani.Araba sahibi olmak utanılacak bişey mi? arabası var diye içinde "arabam" geçen bi cümle kuramaz mı insanlar? bırakınn bu kompleksleri yani allah daha çok versin diyin geçin ne bu laf sokmalar ezmeye çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi eywallahta ben onlarlı muhattap görmüyorum kaldı zaten türk insanının isim takma becerisini kısaca anlatmak istedim fakat böle bişeyi anlamayacak kadar zeka düzeyi düşük insanları sen adam yerine koyarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Dassaq tornavida hehe hoş mus bnm de pc yi açmak icin yullandıım tornavida böle snn anlattıgın gibi demekki kullanmamak lazm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 :D ya ilk duyduğumda bayaa şaşırdıydım da sonra alıştım ama şekilde benziyo bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 zarek ama sıkıldım artık bu forumdaki onlarca kişide sıkıldı. Bizim milletin kafası fazla çalışıyor :) tutamıyoruz kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 2007 model kazasız filan uygun bi seçenek gibi gözükmüştü ama satmazsanız satmayın. benim emektar pejoyu satıp 0 bi caddy alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 @bizsiziarariz Asıl sen ezik misin ? Ben arabam var diye saçma sapan konular açıyomuyum ? Yok adamın tornasını vidasını gördüm de çok canım çekti de yok keşke bana verse de. Bana ne yani. Hem onun aklı yok mu? Salak mı da onu korumaya çalışıyosun ? Veya tam tersi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya canni bu mesajınla ne kadar zeka dan men olduğunu göstermiş oldun bravo valla 1-ben arabam var diye bi topic açmadım 2- arabam olsa sana ne olmasa sana ne 3- topiği açma amacım türk insanının espri anlayışıydı 4-bizsiziararız kendisi mantıklı olanı söledi eh mantık sana ters geldiği için beni korumuş gibi gözüktü normaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 arabası war dıe mi topıc acmıs yoksa sanayıde ustanın elınde gordugu tornovıdanın ısmını paylaşmak ıcın mı acmıs acaba , bi de şurdan bakalım sadece konusmus olmak ıcın mı cevap atılmış yoksa zavallıca ezmek için mi? ayrıca garbage burası istediği topici açar ki açmış kımseyı rencıde etmeden , isterse gider gobek deliğindeki pamukçukların yaklaşık boyunu anlatır isterse daşşak tornavıdasını anlatır onemlı olan adam olup adam gibi cevap yazmak (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 işte cevap budur vede mantıklı olan budur...tşkurler yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 o diilde mazot 1 ytl olacakmı.olursa mazot işine girmek lazım şimdiden.iyi para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 garbage ta bile yiyorsunuz birbirinizi ya,helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Arabasından bahsetmeden ustanında elindeki tornavidaya nasıl gelicekti.....ayrıca burası garbage hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 herakles1986 takmıyorum demişte adamların bütün araba özelliği, fiyat ve adetleri hakkında ki sorulara cevap vermeyide ihmal etmemiş. taraf tutamıyorum ve çok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ahaha oda var tabi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yahu hava atar,atmaz. niye insanların kişiliklerini değiştirme arzusu var anlamam.Öyle bir insansa huyunu değiştiremezsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ya bi gereksizin biri laf etti diye alayınız arkasından gıtmesın bikerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 abov kadın programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar