Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi skillerini merak edenler? :)

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Jedi skill tree

Bunu gönderdi birileri :) bilmiyorum daha önce gördünüzmü yada bunla ilgili bir link verildimi.
Bakın bakalım , bayağı sağlam karakter doğal olarak...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 08 October 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o olmazda şundan eminim.
"neden ben jedi olamıyorum, tüm npc questlerini yaptım, hem roleplayer hem helperım biomda da annemin babamın imparator tarafından bizzat öldürüldüğünü açık seçik belirtmişim, haksızlık bu oyunu bırakıyorum, ha bi de oyunda content yok"
derler
bi de mesela jedi bi BH yi öldürdü şunlar denir (ağırlıklı bu forumlarda)
"filmde BHlar jedileri öldürüyodu, ben neden öldüremiyorum?"
vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 08 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
o olmazda şundan eminim.
"... annemin babamın imparator tarafından bizzat öldürüldüğünü açık seçik belirtmişim..."

ahahahahahhaha =]]]]
gunum $enlendi be bunu okuyunca, kahkaha attim heheheh
[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Sosyal ağlarda paylaş

jedi olmalı ama rare olmalı gerçekten 2-3 jedi olmalı ve sürekli zibidi gibi coronet önü yada anchorheadde elde lightsaber piyasa yapmaları engellenmeli belli olmasın yani yolda gidiosunuz peşinize bir mob takıldı adamın birinden yardım istiyorsunuz cart 2 ye bölüyor baz ı:)[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...