Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Jedi skill tree Bunu gönderdi birileri :) bilmiyorum daha önce gördünüzmü yada bunla ilgili bir link verildimi. Bakın bakalım , bayağı sağlam karakter doğal olarak...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 08 October 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 şu jedi konularını okudukça hep aklıma bişey geliyo acaba yanlışlıkla jedila 1v1 yapan bi kaç kişi tek vuruşta geberince nerf jedi diye thread açar mı SOE forumlarında :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 O allahın emri :P adam dicekki jedi beni teke tekde alıyor NASI YA!!![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 o olmazda şundan eminim. "neden ben jedi olamıyorum, tüm npc questlerini yaptım, hem roleplayer hem helperım biomda da annemin babamın imparator tarafından bizzat öldürüldüğünü açık seçik belirtmişim, haksızlık bu oyunu bırakıyorum, ha bi de oyunda content yok" derler bi de mesela jedi bi BH yi öldürdü şunlar denir (ağırlıklı bu forumlarda) "filmde BHlar jedileri öldürüyodu, ben neden öldüremiyorum?" vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bence dark jedilar şehirlere girebilir ne biklcekler jedi oldugunu karşısına şehrin ortasında bi jedi çıkıp da i sense dark side in you demezse bişi olmaz..ki onu da sıkar ortaya çıkmak birden aklıam geldi ondna =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Fs açıldıktan sonra rahatsın permadeath olsa bile fs slotun hala açık kalıyor.Bi jedi olsam naboo'da bi tane shapaut bırakmıcam.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Gunn, 08 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: o olmazda şundan eminim. "... annemin babamın imparator tarafından bizzat öldürüldüğünü açık seçik belirtmişim..." ahahahahahhaha =]]]] gunum $enlendi be bunu okuyunca, kahkaha attim heheheh [hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 gelecekte sanki... "d00d lemme bring ma jedda char! he'll pwn j00 irl!" ...having recognized by an exceptional d00d badge i yapistircan bunnara[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 jedi olmalı ama rare olmalı gerçekten 2-3 jedi olmalı ve sürekli zibidi gibi coronet önü yada anchorheadde elde lightsaber piyasa yapmaları engellenmeli belli olmasın yani yolda gidiosunuz peşinize bir mob takıldı adamın birinden yardım istiyorsunuz cart 2 ye bölüyor baz ı:)[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hehe süfer ya ben de cuamrtesi pazar gibi bi deneme sürüşü yapcam güzel bi arkadaşımızın yardımı ile bakcam nedir ne deildir ortamdam da yamuk war mı.. bu arada mono dediklerini anlmadım =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar