someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hani bilgisayardan md'ye kayıt yapıyosun ya ses sistemin hoparlörün filan kötüyse kayıtda kötü olmuyo dimi onla bi alakası yok yani md'nin kalitesiyle alakası var yoksa ses sistemiylede varmı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ses sisteminle bi alakasi yok kayi yapicagin parca bilgisayar ustunde nasilsa md ye oyle aktariiliyo eger md nin kendi ozelligi varsa 4e 2 ye sikistirabilio ama cok fazla bi kalite kaybi olmuyor 80lik bi disci 320 dk doldurabiliyosun 4 e sikistirarak[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 anladım saol o sıkıştırma olayına gerek yok ya 10gb hafızalı bişey alcam zaten, skseler dolduramam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hm sen ozaman mp3 playerdan bahsediosun galiba yada yeni mdler cikti md=minidisc player? md de hafiza oldugunu bilmiodum hic[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bence de mp3 player'lardan bahsediyor. :) her ikisinde de ses sisteminin önemi yok, için rahat olsun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 maç noldu bilen varmı? hoho saolun, çok pis saçmaladım ya md nerden çıktı mp3 player işte[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar