ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Arkadasimin Everest USB modemi var. Problem şu ki; Modemin çevirmeli bağlanti iconuna basınca numarayi çevir penceresi cıkmadan baglanti kuruyor. Dogal olarak şifre yanlıs oldugundan Nete baglanamiyor.Modemi baştan kurunca düzeliyor fakat, modem bunu hep yapıyor.Hergün baştan kurmak için beni cagiriyor :) Bu sorunu kalıcı olarak nasil çözerim?
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yok özellikler deyince hani bir exe ye özellikler dersin ya, işte o tip bi pencere cıkıyor. Tekrar kurdum.Daha ayni problemi vermedi. sanirim düzeldi.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yok kısayola değil de ağ bağlantılarım içindekine sağ tık diyorum.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Kısayol degil ki Kısayol olsa hedef bul simge degistir falan fistan olurdu. ta kendisine sag tıkyapıyorum yani. Neyse zaten ses kesildi.Düzeldi sanirim. edit:imla hatasi [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:06 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar