Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 o diil de başlık "çişimi ediom çişimi ediom, popom kuu kalıyo" reklamını hatırlattı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Tim interneti sömürüyo heralde =P Ne bulduysa. asdfsajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abartmısım... ama bu ay tutumlu gıdıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Benim modem usb,her seferinde resetleniyo yani.Hala sıfır gösteriyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Rot naptın olm? E sınırsıza geç böle olcaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 oha nası ya?! adamların nicke bak :) bi tek t harfi farkı var :P başta dedim deli mi lan bu naapıyo böle, niye kendine böle bişey yazmış... [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 20:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Daha indirilecek bir dolu divx, program vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Download yapılırda o upload ne öyle Mavi , server falanmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Torrent :) paylaşımcıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bana yaklaşık bir ay önce toptan sıfırlama geldi..nisan ve mayıs 0 oldu haziran da 50mb'a düştü ki ilk 1 haftada 1,5gb yapmıştım..daha sonra tırsma kapladı içimi ama amaaan diyip abandım 0 landıktan sonra da 3,9'a kadar getirdim..geçen faturam geldi ve 3.9 gözüküyordu..teşekkürler tt =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ttnetin sitesine girdim bugun artmışmı diye.baktım bakmaz olaydım 40 gb download. Birkaç sayfa önce birçok patinin yazdıgı gibi telekoma güven olmazdı! Hebeleydi hübeleydi! Hayatım gözlerimin önünden geçti telefon faturası acaba ne kadar gelecekti? Bunun gibi sorular aklımda uçuşurken şunu gördümki; [spo][/spo] [spo]Çok feci yanlış görmüşüm eheh bi rahatladım anlatamam :P Neyse tatilden döndükten sonra download abanırım :P[/spo] edik:görüldüğü gibi firefox tablarımda sayfanın title'ı gözükmüyor.nasıl düzeltebilirim acaba :P [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:22 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar